Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám elfogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfogadni, hogy nem vagyok szép és nem tudok jó pasikkal ágyba bújni?

Figyelt kérdés

Csúnyább lányokhoz szól a kérdésem, lassan 30 éves leszek ès még mindig itt tartok. Nem tudom elfogadni magam.. nektek hogyan sikerult?

Csorgo nyallal nezem a magas, jokepu pasikat.. olyan rossz h semmi eselyem..

2019. júl. 7. 20:46
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
71%
Na na na! A szépség kultúra és személyiség függő! ha teszel ki egy képet, megmondjuk, hogy mennyire vagy szép, kinek tetszel és kinek nem! Vállalod?
2019. júl. 7. 20:49
 2/53 anonim ***** válasza:
69%

Én nem bukom a jó pasikra, de még az átlagosaknak se kellek. Nem vállalna fel senki.

Troll kérdés, de azért leírtam. Nem sikerült elfogadni még, egyre mogorvább leszek úgy érzem.

2019. júl. 7. 20:51
 3/53 A kérdező kommentje:
Nem fogok kirakni kepet. Mindenkinek a kepzeletere bizom.. kepzeljetek el egy ronda nőt
2019. júl. 7. 20:51
 4/53 anonim ***** válasza:
67%

"kepzeljetek el egy ronda nőt"

Pont ez az, hogy mindenkinek más a ronda és mindenkinek más a szép.

Honnan tudod, hogy nincs olyan jó pasi akinek te vagy a szép?

2019. júl. 7. 20:54
 5/53 anonim ***** válasza:
55%
Keress egy pasit aki önbizalmat ad, és add lentebb az igényeid picit.
2019. júl. 7. 20:54
 6/53 anonim ***** válasza:
56%
Na na na! Ízlés dolga, hogy kinek mi a ronda! Ha teszel ki képet, biztosan lesz akinek tetszeni fogsz! Ne add fel!
2019. júl. 7. 20:56
 7/53 anonim ***** válasza:
56%

Úgy bírom ezt a közhelyes dumát is. Mindenkinek más a szép. Hogyne...

Fogjátok már fel, hogy egy igazán csúnya ember nem szép senkinek! Esztétikáról hallottál-e már?

2019. júl. 7. 20:58
 8/53 anonim ***** válasza:
69%
7. És honnan tudod hogy a kérdező valóban csúnya, nem csak azt hiszi?
2019. júl. 7. 21:00
 9/53 anonim ***** válasza:
87%
A volt elettarsam 130 kilo igazi dagat nő. De mégis volt benne valami ami magaval ragadott és 3 evre osszekotott. Mikozben 10bol 10 ember azt kerdezte hogy nem nyom ossze....
 10/53 A kérdező kommentje:

Utolso, pont ezt akartam leirni, de megeloztel!

En is igy gondolom.

Aki igazan csunya az mindenkinek az..

volt mar pasim de olyan megalazo volt,h mindig mas noket bamult es sztem szegyellt is

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!