Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfogadni, hogy nem vagyok szép és nem tudok jó pasikkal ágyba bújni?
Figyelt kérdés
Csúnyább lányokhoz szól a kérdésem, lassan 30 éves leszek ès még mindig itt tartok. Nem tudom elfogadni magam.. nektek hogyan sikerult?
Csorgo nyallal nezem a magas, jokepu pasikat.. olyan rossz h semmi eselyem..
2019. júl. 7. 20:46
51/53 anonim válasza:
Kérdező! Én kimondom: nem a "csúnyaságoddal" van a baj, hanem az agyaddal!!!
És ne haragudj meg ezért, de amit itt össze-nyekeregtél, az cseppet sem vonzó, inkább taszító! És nem a "rondaságod" miatt, hanem a hozzáállásod miatt!
Ilyen negatív emberek elől menekül minden normális ember!
52/53 A kérdező kommentje:
Csunyakent nehez optimistanak lenni!
De koszonom az onbizalom novelo monologod!
Sokat segitettel!
2019. júl. 8. 22:36
53/53 LazyJones válasza:
Mindaddig, amíg csúnyának tartod magad, nem fog menni. Ez kishítűség, és eldobod vele az esélyét is annak, hogy megnyílj és felszabadulj. Olyan vagy, amilyen, amin lehet változtatni, azon változtass, a többit viszont fogadd el. A depresszív hozzáállás szinte mindenkit kimerít és elkedvetlenít, az önmagát elfogadó ember viszont mindig pozitívabb kisugárzással fog bírni. Találd meg azt, ami boldoggá tesz az életben, foglalkozz vele eleget, tanuld meg, ki vagy és milyen, és ezzel együtt lásd teljesen a világot. Akkor menni fog a megfelelő partner kiválasztása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!