Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám elfogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfogadni, hogy nem vagyok szép és nem tudok jó pasikkal ágyba bújni?

Figyelt kérdés

Csúnyább lányokhoz szól a kérdésem, lassan 30 éves leszek ès még mindig itt tartok. Nem tudom elfogadni magam.. nektek hogyan sikerult?

Csorgo nyallal nezem a magas, jokepu pasikat.. olyan rossz h semmi eselyem..

2019. júl. 7. 20:46
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

Nem ugy fogalmaztam,hogy vagyom rajuk.. mondjuk ezt is irhattam volna. Ugy ertettem,hogy sokszor elkepzelem milyen jo lehet veluk a szex, de tudom,hogy eselytelen veluk barmifele kapcsolat is. Nem magasak az igenyeim.

A rondabb (olyan rossz ezt leirni.) pasiknak magasak az igenyeik! Nekik is bombanő kell, a csunyabbakat le se sz****k..

2019. júl. 7. 22:07
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Addig, amíg másokra mutogatsz, és hárítod a felelősséget, semmi sem fog változni, kérdező.

Pl. ha azt mondanám, hogy kezdj bele érzékeléssel / észleléssel kapcsolatos pszichológiai kísérletekbe saját magadon, érdekelne?

2019. júl. 7. 22:29
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én megprobalok elfoglalni magamat. Fejlesztem magamat a munkában, sok hobbim van, amikben szintén próbálok mindig jobb lenni és így van némi önbizalmam. Sokszor engem is le tud hangolni, ha eszembe jut, hogy nem vagyok szép, aztán felidézem a sok sérelmet meg visszautasítást, de ilyenkor megprobalom elterelni a figyelmemet. Programokat szervezek, meg ilyenek. Elfogadni soha nem fogom tudni magamat, de arról már leszoktam, hogy olyannak adjak esélyt, aki nekem sem tetszik, mert a luzer pasik igenis szemetek tudnak lenni. Mindig a szép nőkhöz hasonlítanak és rosszul bánnak velem, mert duhiti őket, hogy csak egy hozzám hasonló not tudtak felszedni.

Fel a fejjel! Ha nagyon nem bírod, akkor fordulj szakemberhez.

2019. júl. 7. 22:35
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Na de most testrol vagy fejrol beszelunk? Nem ertelek...testen sportal lehet valtoztatni.Smink ,haj csodakra kepes.De ha ennyire nincs onbizalmad akkor megette a fenee.Van egy lany ismerosom nem a legszebb,de olyan magabiztos,h mindig jokepu pasikkal jart.A ferfiak megerzik ha ennyire onbizalom hianyos vagy,az meg kinek kell?!
2019. júl. 7. 23:16
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nem beszélgettünk mi már privátban? És nem sokadszorra írod ki ezt a kérdést?
2019. júl. 8. 00:18
 36/53 A kérdező kommentje:

Utolsonak: nem irtam meg ki kerdest ide es senkivel nem beszelgettem meg errol! Gondolom nem csak en vagyok ilyen helyzetben!

Nem az alakommal van a baj vagy a hajammal a sminkkel.. naponta 1-2 orat toltok azzal h megcsinaljam a hajam es a sminkem.

Az arcommal van a baj a bőröm tág porusu, felkerestem mar rengeteg bordokit,de nincs ra megoldas,csak a lezer ami tobb szaz ezer ft.. az arcformam is gaz, szeles hiaba vagyok vekony..

2019. júl. 8. 10:35
 37/53 anonim ***** válasza:

Fodrász,kozmetikus csodákra képes, meg egy jó stílus.

Nekem volt modell arcú, alkatu tényleg gyönyörű pasim és előttem évekig egy sokak szerint valóban ronda csajjal járt.Mondjuk, ö egy olyan srác volt, akit nem érdekeltek annyira a külsőségek. Magát sem tartotta jó kinézetünek. De miért fontos neked, hogy jó pasival bújj ágyba? Az csak egy kis plusz, hogy jól néznek ki, nem minden csinos pasi jó az ágyban is, meg a kapcsolatban.

2019. júl. 8. 11:43
 38/53 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell modell arcu,alkatu.. Nem kifejezetten jo pasira vagyom..hanem aki osszesegeben vonzo es ertelmes,intelligens, ferfias.. de az ilyenek mind tokeletes nokkel vannak es kritizaljak a tobbit..

Vagy ha eppen rondabb noik vannak,mind csaljak oket cicababakkal..

2019. júl. 8. 12:08
 39/53 anonim ***** válasza:

Kifogások, kifogások, kifogások...

Amíg ezt csinálod nem is lesz ilyen pasid!

2019. júl. 8. 13:53
 40/53 anonim ***** válasza:
46%
De mit kellene csinálni? Attól, hogy meggyőzöm magam, nem vagyok ronda, még ugyanúgy nem kellek majd senkinek.
2019. júl. 8. 13:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!