Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám elfogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfogadni, hogy nem vagyok szép és nem tudok jó pasikkal ágyba bújni?

Figyelt kérdés

Csúnyább lányokhoz szól a kérdésem, lassan 30 éves leszek ès még mindig itt tartok. Nem tudom elfogadni magam.. nektek hogyan sikerult?

Csorgo nyallal nezem a magas, jokepu pasikat.. olyan rossz h semmi eselyem..

2019. júl. 7. 20:46
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem így megy, te tagadod az esztétikát, de keményen.

Látszik, hogy te nem vagy csúnya, nem tudod, mivel jár annak lenni.

2019. júl. 7. 21:16
 22/53 anonim ***** válasza:
80%
Te tagadsz!
2019. júl. 7. 21:18
 23/53 A kérdező kommentje:

Nem akartam veszekedest generalni :(

Akinek a ferje egy felisten..

Belegondolva...ha osszejonnek egy jo pasival, sztem még jobban csokkene az onbizalmam mellette, egy ido utan biztos megcsalna. A szex sem lenne szamara kielegito, hiszen nem szep a testem.

Ilyen gondolataim vannak csak sajnos...

2019. júl. 7. 21:24
 24/53 anonim ***** válasza:
83%

Jó, akkor egész életedben legyél egyedül engem nem érdekel.

Az a bajod, hogy magadban elkönyvelted már ezt...

2019. júl. 7. 21:26
 25/53 anonim ***** válasza:
80%

Bocsánat, de buta gondolataid vannak!

Meg lehet tanulni a másik testét, érzéki pontjait, hogy minél jobb legyen neki!

2019. júl. 7. 21:26
 26/53 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sokat lehet javítani egy nő kinézetén a megfelelő eszközökkel, persze ehhez nyilván kell egy kis szépérzék és ügyesség. De ha ez megvan, akkor egy jó sminkkel és hozzád illő stílussal nem lehetsz olyan ronda, hogy ne tudj velük legalább ágyba bújni.
2019. júl. 7. 21:30
 27/53 anonim ***** válasza:
60%
Hogyne. Ha egy éjszakát akar valaki összehozni, nem nehéz egy kiló sminkben meg kihívó öltözékben találni valakit, aki megcsinál hátulról. Kár, hogy nem ez lenne a cél.
2019. júl. 7. 21:35
 28/53 anonim ***** válasza:
52%

Én is lassan 30 vagyok, nem vagyok egy kimondott szépség.

Ami az alakomat illeti nem tartom vészesnek, vékony vagyok és alacsony, de az arcommal sosem voltam megelégedve.

Sokszor belegondolok milyen lenne egy jóképű, fiatal, izmos pasival lenni legalább egyszer, de szerintem még kalandra sem felelnék meg nekik...

2019. júl. 7. 21:44
 29/53 anonim ***** válasza:
50%

21 - nem tudom ki vagy, de a gondolatod telitalálat:

"Látszik, hogy te nem vagy csúnya, nem tudod, mivel jár annak lenni."

Nekem az jön le, hogy a kérdező puncinak nincs rendben a belső békéje: utálja magát, de azt elvárná hogy más szeresse...

Mindenki menekül egy búvalbaszternyákolt nőtől, lehet alatta bármilyen bomba test!

Kérdező: állj be meztelenül a tükör elé, és elemezd végig a tested: mi a jó, és mi a rossz az alakodban, a testrészeid formájában?!

Ha ez meg van, akkor el kezded kiemelni a jót, a szépet, és háttérbe helyezni, eltakarni az előnytelent!

Erre rá fg menni pár heted, de ha következetes leszel, akkor meg fog változni a külsőd! Ha nagy a füled, takard el a hajaddal, ha táskásak a szemeid, akkor egy jó szemüveg csodákra képes stb. stb.

A ruhatáradat az adottságaidhoz igazítsd - bátran lesz@rhatod a trendi cuccokat: neked az egyéniségedet kell megjeleníteni, nem más idiótát utánoznod!

És tessék mosolyogni! A mosoly mindenkit megszépít!

Eleinte persze műmosoly lesz az, de ahogy kezdesz majd megbékélni magaddal, egyre hitelesebb - és ezáltal szebb - lesz!

2019. júl. 7. 21:55
 30/53 anonim ***** válasza:
14%
Legalább egy pár soros jellemzést írhattál volna, mert így baromira nem tudjuk elképzelni, hogy miért tartod magad csúnya nőnek. De mindegy is. Azt viszont nem értem, hogy csúnya nőként miért vágysz a magas és jóképű pasikra. Ha nem tudod ugyanazt a szintet megütni, akkor miért tartod annyira jogosnak, hogy csak ők jöhessenek nálad szóba? Miért nem próbálkozol például az alacsony, vékony, de jóképű pasiknál? Náluk bőven lehetne esélyed, mert őket meg a nők 95%-a nem veszi férfiszámba, de legalább nem undorodnál, ha szex közben a szemükbe néznél.
2019. júl. 7. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!