Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha kimondom egy haver nőnek hogy szép?
Munkatárs csaj panaszkodott, hogy már egy éve nem is kezdeményezett nála senki. Erre én mondtam, hogy sajnos sok az ilyen félénk, magukat macsónak gondoló férfi, akik nem mernek megszólítani egy ilyen szép és karakán csajt mint ő. Elég zavarba jött, elpirult, aztán elviccelte.
Azóta, hogy ezt mondtam, rendesen elkerül, szinte szóba sem áll velem. Egy másik kollegina szerint azt hiszi, hogy ez egy vallomás volt a részemről és bele vagyok zúgva, neki viszont másfajta pasik jönnek be és nem akar megbántani, ezért kerül.
Eszembe se jutott kikezdeni vele, szerelmes se vagyok! Más kategóriába tartozunk! Mit mondjak neki?
Nálam ez már zavaró lenne egy munkakapcsolatban. Haveriban még talán nem, de kollégától annyira bizarr volna... nem szeretek személyeskedni a kollégákkal semmilyen módon.
N
> Eszembe se jutott kikezdeni vele, szerelmes se vagyok!
Azért mégsem a kollégák kategóriában kérdezed, hanem a társkeresési problémákban...
Elég élénk a csajszi fantáziája. Ha ő már eleve a ilyen jellegű problémáját egy kollégával beszélt meg akkor a válaszban semmi kivetni való nincs.
nekem az is megfordult a fejemben, mivel zavarba jött, elpirult a válaszodtól, azóta kerül...nem lehet, hogy bejössz neki? Ha nem így lenne, akkor ott pontot tett volna a végére és megmaradt volna a normális munkakapcsolat, legfeljebb máskor ilyen és ehhez hasonló témát nem vet fel.
1 nem tudtam milyen kategóriát válasszak, azért erre esett a választás mert nem talál párt a csaj, meg azt hiszi akarok tőle valamit
2 99% hogy nem jövök be neki, láttam az előző pasijait de nem is érdekel
3 nem akarok loholni utána mint egy kiskutya, biztos ezt szokta meg
4 én se értem mit várt válasznak. Alapból úgy gondoltam hogy egósimogatásra vágyik és biztos örül majd ha ezt mondom. Amúgy meg tényleg szép, nem is hazudtam!
Ez egy IHP-idióta hülye pitsa. :D
Beszélni sem érdemes vele. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!