Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt arról panaszkodnak, hogy nincs barátjuk/tök egyedüliek/semmi szociális kapcsolataik nincsenek és ezek miatt nincs barátnőjük, azok mégis, hogy tudnak teljesíteni a munkahelyükön? Ott hogy tartják a kapcsolatot a kollégákkal/ügyfelekkel?
Figyelt kérdés
Legfőképpen ott hogy nem tudnak kapcsolatokra szert tenni? Ma már minden cég alapvetően elvárja, hogy az alkalmazottak legyenek "csapatjátékosok"/"nyitott közösségi motivált emberek" és el nem bírom képzelni, hogy ilyen antiszoc emberek, akik itt a gyk-n panaszkodnak és a társasági élet hiányára fogják a társkeresési nehézséget, azok milyen munkahelyen dolgoznak és ott hogy tudnak eleget tenni az extrovertált orientált, szociálisan erőltetett ügyfélkiszolgálásnak vagy kollégákkal való kapcsolattartásnak?2019. júl. 9. 22:47
11/16 anonim válasza:
Nem feltétlen fog rosszul teljesíteni a munkahelyén,vagy gyári szalagmunkásként dolgozni.Sok embernél ùgy van,hogy a munkájában sikeres,de....A csapatjátékos a munkahelyen amùgy sem azt jelenti,hogy elkávézgatok,és elröhögcsélek a munkatársakkal,míg egy vadbarom elvégzi a munkát.Bár tudom,hogy ez sok embernek ezt jelenti.
12/16 anonim válasza:
Az itteni kommentelöknek sok esetben még munkájuk sincs.
Vagy szülő tartja el őket. Szerintem ezt kár magyarázni.
13/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak: lehetséges, igazad lehet, mert én is szűz vagyok, nulla baráti köröm van és világéletemben mamahoteles voltam és természetesen munkanélküli vagyok.
2019. júl. 10. 13:31
14/16 anonim válasza:
"lehetséges, igazad lehet, mert én is szűz vagyok, nulla baráti köröm van és világéletemben mamahoteles voltam és természetesen munkanélküli vagyok."
Kösz hogy visszaigazoltad :) Na az ide írogató emberek kb 95%-a EZ.
És fogadjunk nem érted hogy mért nem kellesz 1 nőnek se.
15/16 A kérdező kommentje:
"És fogadjunk nem érted hogy mért nem kellesz 1 nőnek se."
Én tökéletesen tisztában vagyok vele, de változtatni se tudok sajnos rajta.
2019. júl. 10. 16:20
16/16 anonim válasza:
Ha nem iróniából írtad - ha igen akkor is - akkor mit vársz, miért mástól várod a megoldást? Gondolod itt megsúgják a lottószámokat, vagy a tuti megoldást bármire? Tudod hogy a sikeres emberek mitől azok? Attól, hogy NEM mástól látják a megoldást, nem várják a sültgalambot, hanem tesznek érte. Nem kifogást keresnek, hanem megoldást! Ott van a Te kezedben a megoldás, rajtad múlik elindulsz az úton (nem lesz könnyű), vagy inkább keseregsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!