Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kuzdjem le azt, hogy otthon ülős vagyok?
Figyelt kérdés
Huszoneves eves srac vagyok. Jo vagasunak tartanak, de sokszor nehezen veszem ra, hogy kimozduljak.
Nem vagyok kocka, egyaltalan nem játszom jatekokkal ha erre gondolnatok.
2019. júl. 7. 11:46
1/9 anonim válasza:
Tervezd be,hogy pl. szombaton elmész egy.adott helyre.Aztán fogd meg magad,és indulj el.Ugyan így a többi naponis.
2019. júl. 7. 11:54
2/9 anonim válasza:
Elmehetnél pl. mozogni, sportolni. Magadért elsősorban. Egyszerűen kelj fel, és menj. Legyen rutin a mozgás. Séta, kerékpár, és ha valaki szimpi akkor lehet beszélgetni. Nem kell túlspilázni. Plusz elmondhatod hogy sportolsz az egészségedért. Ez is jó pont a nőknek.
2019. júl. 7. 12:07
3/9 anonim válasza:
Keress olyan programot, ami érdekel. Nyilván azért nincs kedved menni, mert olyan helyre kéne menni, ami nem érdekel.
2019. júl. 7. 12:15
4/9 anonim válasza:
Gondolom barataid sincsenek nagyon, igazabol ezert nem vagysz ki. Ha lennenek akkor jarnal mindig. En is igy vagyok vele, ezert vettem egy motort es igy jarom a termeszetet :D
2019. júl. 7. 12:23
5/9 A kérdező kommentje:
Igen. A baratok tobbsege mas varosban el már, igy veluk online tartom a kapcsolatot nagyreszt.
2019. júl. 7. 12:34
6/9 anonim válasza:
Téged zavar, hogy otthonülős vagy? Vagy csak más véleménye miatt akarsz megváltozni? Ha csak más miatt, akkor szerintem ne erőltesd. Nincs alapvetően baj azzal ha valaki ilyen. Ha magad miatt, akkor meg egész egyszerűen döntsd el, hogy megembereled magad és ha van valami jó program akkor igenis mész. Először kezd olyan programmal ami nagyon nagyon érdekel. Aztán majd alakul, a többi is.
2019. júl. 7. 13:28
7/9 anonim válasza:
Én dettó! Van egy tuti módszerem, ha nagyon akarom alkalmazom:
A kötelességeimet elvégzem, például dolgozni elmegyek és nem késve, ez lehet iskola is, vagy ami számodra fontos.
Na, akkor én azt programot amivel csak szemezgetek, kiszámolom, hogy másnap hánykor kell induljak, és fejben eljátszom kötelességnek, mint a munkát. Tehát másnap ébresztő+reggeli+kv+zuhany és indulás!
Remélem érthető... :-)))
2019. júl. 7. 16:01
8/9 anonim válasza:
#7:
...amikor meg már kiléptem az ajtón, elindultam, akkor mondom magamnak, jééé, megyek bla-bla-bla,idemegide...
Viszont mint fentebb írták, ha jól érzed így magad, csak az eLvárások miatt akarsz változtatni, akkor ne tedd.
2019. júl. 7. 16:04
9/9 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy először egy szép természeti környezetbe mész, ahol nincsen sok ember. Aztán, ha a városnak, amelyben élsz, vannak különösen szép helyei, ahol nincs nagy tömeg (mondjuk folyópart, de ez csak egy lehetséges tipp), akkor oda. Mondjuk szegediként én könnyen dumálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!