Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és Férfiak! Hány évesen kezdtétek el már a biztonságot igényelni és keresni? Amikor már nem csak a szívetekre és a vágyaitokra hallgattatok, hanem az eszetekre is.
Nem volt ilyen soha. Csak az egyik vagy csak a másik soha nem lesz jó kapcsolat. Kell az izgalom, kell a lángoló szerelem de kell a biztonság is. Csak ez így, egyben fog működni sok sok évig.
Közelítek a 30-hoz, de sosem élnék olyan párkapcsolatban ahol csak a nyugodt, biztonságos élet van. A boldogtalanság, a megcsalás és válás tökéletes receptje. Az ilyen házasságok soha nem működnek jól.
A párom mellett megtaláltam az intenzív szerelmet ami a mai napig tart, de ha objektíven nézem akkor is megflelő ember és kapcsolat. Másmilyenbe nem mennék bele, semmi értelme.
Mindig is az eszembe hallgattam, de nem is volt olyan, hogy valakibe szerelmes lettem volna és mégsem öt választottam.
Az én olvasatomban nem létezik olyan, hogy indokolatlan, feltétel nélküli vonzalom. Ahhoz bizonyítani is kell. Ha senki nem ugorja meg a ezeket a skilleket, akkor maradok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!