Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyok ennyire a szerelemre, a gyengédségre, egy biztonságot nyújtó emberre? 23/l
Szintén.
Legyél nyitottabb az utcán, illetve bárhol ha valaki rád mosolyog. Már az is sokat számít. Hiába próbál valaki szemezni, ha nem bátorítod. Bár ezt még nekem is szokni kell.
Hagyd, hogy ő találjon meg téged.
Azért mert nagyon szeretethiányos vagy, de ami a nagyobb gond, hogy saját magadat nem szereted.
Továbbá nincs olyan, hogy nagy ő. Rátalálsz valakire, lehettek akár öt évig teljes boldogságban, de még ez sem jelenti azt, hogy rövid idő múlva ne szakítanátok azért mert már nem kell. Kapcsolatok születnek és véget érnek az esetek 99.9%-kában.
Az lehet még egy opció, hogy mivel úgy érzed, te képtelen vagy irányítani a saját életed és döntéseket hozni, inkább csak sodródsz így attól az embertől várnál útbaigazítást és irányítást, ezáltal boldogságot.
Ne kérdezd az okát, ez az egyik legtermészetesebb vágy. Örülj, hogy van egy biztos munkahelyed, és hogy ilyen érett személyiség vagy! :) Egyébként én is elég zárkózott vagyok nagyobb/új társaságban, de azért igyekszem feloldódni.
21/F
24 évesen hasonló helyzetben vagyok, hasonlóan érzek én is. Ez azért van, mert sajnos nem tudom elhinni magamról, hogy jó lennék bármire is, nem tudom elfogadni magam egyedül, kudarcként élem meg ezt az egészet. Pedig tudom, mennyire nem lenne szabad, de valahogy a fejem úgy van drótozva, hogy ha egyedül vagyok, akkor biztos egy senki vagyok...
Meg fogod találni, aki hozzád való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!