Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vágyok ennyire a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyok ennyire a szerelemre, a gyengédségre, egy biztonságot nyújtó emberre? 23/l

Figyelt kérdés
Egész eddigi életemben zárkózott voltam és ez nagyon gàtol mindenben. Emiatt nincsenek barátaim, sosem tudok egy közösségbe beilleszkedni. A munkahelyemen is megcsinálom amit kell de kivülállónak egyedeül érzem magam hiába vesznek körül sokan. És a pasiknál sincs szerencsém hiszen nagyon nehezen teremtek kapcsolatokat. Azt látom nem igazán vesznek észre pedig a családom mindig azt mondja szép vagyok. Nemrégvégetért egy hosszabb kapcsolatom ami az első volt szintén sztem a zárkozottság miatt meg lehet nem vtam elég szerelmes. Mégis vágyok arra h végre szerelmes legyek egy érett komoly kapcsolatot kereső pasiba. Vágyok a gyengédségre vágyok h igazán boldog legyek. Szeretnék érezni szeretni de vhogy senki nem tudta eddig kiváltani ezeket belőlem. Mit tegyek? Hogy találjam meg őt ha nehezen megy az ismerkedés?
2015. dec. 21. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A szépség önmagában nem elég, szerintem te is tudod ezt. Szép a kínai váza is, de nem sokra használható. :) A komoly kapcsolatot nem a pasik keresik, hanem a férfiak. Ne mástól várd el azt, hogy boldoggá tegyen. Légy magad boldog, majd más társul ehhez az állapothoz!
2015. dec. 21. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Szintén.

Legyél nyitottabb az utcán, illetve bárhol ha valaki rád mosolyog. Már az is sokat számít. Hiába próbál valaki szemezni, ha nem bátorítod. Bár ezt még nekem is szokni kell.

Hagyd, hogy ő találjon meg téged.

2015. dec. 21. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert nagyon szeretethiányos vagy, de ami a nagyobb gond, hogy saját magadat nem szereted.

Továbbá nincs olyan, hogy nagy ő. Rátalálsz valakire, lehettek akár öt évig teljes boldogságban, de még ez sem jelenti azt, hogy rövid idő múlva ne szakítanátok azért mert már nem kell. Kapcsolatok születnek és véget érnek az esetek 99.9%-kában.

Az lehet még egy opció, hogy mivel úgy érzed, te képtelen vagy irányítani a saját életed és döntéseket hozni, inkább csak sodródsz így attól az embertől várnál útbaigazítást és irányítást, ezáltal boldogságot.

2015. dec. 21. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
mert magányos vagy,unalmas az élet,és emberből vagy.
2015. dec. 21. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne kérdezd az okát, ez az egyik legtermészetesebb vágy. Örülj, hogy van egy biztos munkahelyed, és hogy ilyen érett személyiség vagy! :) Egyébként én is elég zárkózott vagyok nagyobb/új társaságban, de azért igyekszem feloldódni.

21/F

2015. dec. 21. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:

24 évesen hasonló helyzetben vagyok, hasonlóan érzek én is. Ez azért van, mert sajnos nem tudom elhinni magamról, hogy jó lennék bármire is, nem tudom elfogadni magam egyedül, kudarcként élem meg ezt az egészet. Pedig tudom, mennyire nem lenne szabad, de valahogy a fejem úgy van drótozva, hogy ha egyedül vagyok, akkor biztos egy senki vagyok...

Meg fogod találni, aki hozzád való.

2015. dec. 21. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!