Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a nőknél, hogy egy férfi tudjon biztonságot nyújtani?
Ahogy látom sokszor ez sem reális, mert a nőknek egymás között is mást jelent a biztonság. (anyagi, érzelmi, fizikai)
Ha egy nő biztonságban érzi magát a másikkal, akkor szerintem majdnem mindegy, hogy tényleg reális-e az a biztonság...
Szerintem ez a legnagyobb hülyeség ami csak létezik
Biztonság ,könyörgöm ez a fold nevű bolygó nem létezik olyan hogy biztonság
Bármikor bármi történhet semmi sem állandó minden változik
Soha nem értettem ezt a dolgot azért mert van mellettem egy férfi meg nem érzem magam biztonságban
Meg is milyen biztonságot tudna nekem nyújtani egy férfi amit én saját magamnak nem tudok nyújtani?
Miért mindig csak a nőket kell biztonságban tartani? Ugyan mitol?
Fordítva soha nem olvasok olyat hogy a nő tartsa biztonságban a férfit
Férfi nem egy isten aki mindenható és biztonságot ad
Saját magamnak megteremten az anyagi biztonságot , az is tolem fugg hogy érzem magam érzelmileg én irányitom azt nem más , régen rossz ha mastol várom a biztonságot és nem magam oldom meg meg ha hamis illúzió is az a biztonság érzet mivel nem létezik
Jó kérdés, megfogalmazni tényleg nehéz :D kb olyan, mint leírni a szerelmet. Én úgy érzem a férjem mellett magam, hogy mindegy hol vagyunk és mindegy milyen szituban, amíg ő ott van velem, addig semmi rossz nem történhet. Pedig voltak már nehéz helyzeteink.
Most pl. 37 hetes terhes vagyok, 1 hónapon belül szülök, de egy kicsit sem félek, mert ő ott lesz velem.
Mindenkinek mást jelent, lehet érzelmi, anyagi, fizikai biztonság.
Nem tudhatjuk, hogy a társkeresõn levõ nõk melyikre gondolnak.
Ahogy írták.
Anyagi, persze ez kortol is függ, eleinte elég ha szórakozásra telik, aztán lakás vagy ház biztos háttér, főleg ahol azon agyal a nő, ha terhes lesz, a párja el tudja e tartani
Fizikai.. Na persze ha 3 kickbox-ossal áll szemben hiába izmos akkor b**szhatja. A fizikai néha lehetetlen.
Érzelmi.... Ezt meg embere válogatja, ki mire vágyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!