Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társ nélkül nem vagyok boldog úgy érzem semmi értelme akkor az életemnek miért van ez?
51%-os beteg, ne válaszolj neki. Ugyanolyan kapcsolatfüggő, csak megpróbálja pszeudo-tudományos szavakkal megmagyarázni, hogy ezt miért jó.
Menj el pszichológushoz, komolyan mondom. Segítene rájönni, miért nem szereted magad.
Beteg vagy te te nyomorék! Legalább én meg tudom magyarázni mi miért van tudományosan nem ugy mint te aki csak anyi erre a válasza hogy beteg vagy... inkább nézd át a házit!
De am nagyon jo hogy beteg vagyok de azt tanácsolom neki hogy inkabb keresem mást mert az alkoholisták agresszívak 😅😂 néz magadra te képmutató gyökér én legalább mem vagyok ekkora nagy álszent mint ahogyan te be mutatód magad!
Mellesleg ha valaki nem tud ragaszkodni az is szinten egy hormon okozza vagyis annak a hiánya! Szoval lehet neked valami nem jol mukodik a fejedben! Mert ez maga az evulucio amit nem lehet felülírni max dns mutácioval de az mentális illetve sejti betegségekkel él torzulássokkal jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!