Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a sok gyönyörű nő miben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a sok gyönyörű nő miben reménykedik a Tinderen?

Figyelt kérdés
Mert hogy mindegyik fejeben az “izaura tv “ megy, de a valóságban talán ha a 10%-nak lesz bármilyen kapcsolata, mert olyan “ férfiak” vannak fent hogy kb sírni lehet rajtuk. Magyarán a női kereslet és férfi kínálat köszönő viszonyba se van. Mint a svájci és magyar életszínvonal ...

2019. júl. 4. 09:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A Tinder úgy működik, hogy ha téged sokan lájkolnak, akkor olyan párokat dob fel, akiket szintén sokan lájkolnak. Ha viszont téged kevesen lájkolnak, akkor olyanokat fogsz látni, akik nem sokaknak tetszenek.

2019. júl. 4. 10:42
 12/23 anonim ***** válasza:
Folytatva: van sok jó nő/pasi is Tinderen, csak ha te nem vagy az, akkor nem fogod látni őket.
2019. júl. 4. 10:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
#11: Nem hinném, hogy a rám leadott lájkok alapján változtatná a felhozatal minőségét. Ennek semmi értelme. Amúgy meg kb. 20 perce regisztráltam fel, és egy mosógépet tettem fel profilképnek, biztos ez a baj.
2019. júl. 4. 10:56
 14/23 anonim ***** válasza:

De, az alapján működik a Tinder, olvass utána.

2019. júl. 4. 11:24
 15/23 A kérdező kommentje:

#9 nyilván a szépség szubjektiv dolog, és azt se tudom az ország melyik részén laksz, de nekem pesten vsak ápolt, szép, diplomás nőket dob fel...

Tesco pénztárost egyet sem 😅😅

Műanyag gumikacsaszájú csücsöri kisgádzsi pedig mindenhol van.

#11 a te véleményeddel pedig ne hatagudj de a legkevésbé se tudok egyet érteni, sőt egyenesen ostobaság!

Én egy 10/2-3 pasi vagyok és állandóan min 10/7 csajokat dob fel vagy inkább jobbakat...

2019. júl. 4. 11:24
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
30 év alatti nők nagy része azért van tinderen, hogy megossza az insta fiókját ezáltal több követőre és likera tesznek szert. Nézzétek csak meg hányan kiírják az insta fiókjukat...ha egy lány párt akar magának az utcán ránéz valakire és várja h megszólítsa ennyi.... régen is így működött és most se működik másképp.. egy férfi elhúz jobbra 200 nőt, vissza jön 1 pár..... miért? azért mert a többiek közül 150 felse néz tinderre, mert ha már őt látták akkor instán már követik is.... a többi 48 pedig korban vagy nem ugyanazt keresi, vagy nincs elég pénzed a képek alapján...illetve maradnak még a csúnya és duci nők, akiket meg te húztál eleve balra....ennyi ezért nem működik a tinder, nem is fog soha! Pasiknak teljesen konfort zónán kívüli lett a dolog, mert mindenki facen írkál, miután visszaigazolt a csaj h ismer... ez megint azért van, hogy egy képén legyen 300 lájk mert ezzel mutatja mindenkinek mennyire jó csaj, de vissza nem ír az üzenetre ott sem csak a lájkodra vadászik....szóval igenis Pasik tessék odamenni, kérdezni bármit, és lesz ami lesz. Nincs veszíteni valónk, readásul kiküszöbölhető az undorító jelenség, hogy facen 5/5 a csaj élőben meg nem ismered meg mert nincs retus, nincsenek hatások, és nincs 1000 kép amiből lehet választani 2-őt amiben pont jól áll a melle, a haja, a szeme, a hasa, a lába éppen vékonyabbnak látszik, stb stb. jézus oldalakat tudnák írni a témáról :D
2019. júl. 4. 11:30
 17/23 anonim ***** válasza:

Lehet nem vagy annyira rossz pasi, mint amilyennek gondolod magad, de amúgy Pesten alapból is sokkal több a jó nő, mint bárhol máshol az országban :D

2019. júl. 4. 11:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Képeken mindenki jobban néz ki..főleg manapság amikor bármelyik free alkalmazással olyan hatásokat teszel a fejedre,hogy 5x jobban fogsz kinézni,ha már csak ráteszel egy fényt a képre..

Én amúgy nagyon jó pasikat látok tinderen,és náluk nincs az a veszély többynire,hogy csalnának a képpel :D a nőknél amit láttam ismerősimnél az összes kép agyon volt fényezve,sminkelve. Szóval lehet úgy látod wow gyönyörű a csaj,de élőben fele olyan sincs.

MEg egy kép teljesen más,az egy szögből volt fotózva,lehet pont úgy ahogy a legelőnyösebb,de élőben már totál más lenne a csaj. Képeken én iszonyat jól nézek ki,élőben már kevesbé :D plusz mivel kb mindenki szerekeszti a képeit ezért én is pakolok rá fényeket attól meg totál más lesz szerintem a külsőm,ilyen fénykeet élőben csak akkor kapnánk,ha egy studióban randiznánk ahol kapnék minden szögből erős fényt :D lehetetlen :D

2019. júl. 4. 12:03
 19/23 anonim ***** válasza:

#9 vagyok, a mosógép.

#16 -ossal teljesen egyet tudok érteni. A Tinder alapvetően olcsó lájkvadászatról szól, társkeresői minőségében teljes bukás. Én is azon a véleményen vagyok, hogy ezerszer több esély van aranyos, okos, csinos nőkkel megismerkedni utcán, kiránduláson, sportolás közben vagy más, 3D élethelyzetekben, mint ebban a siralmas, hazug bohóc-szemöldök és kacsaszáj-bányában.

2019. júl. 4. 12:08
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát a pasik tényleg csak a retusált/beállított képekre buknak, ez tapasztalat. :) Amikor ilyen képem volt fent, gyakorlatilag minden jobbra húzásomból match lett. Most teljesen hétköznapi képekkel regisztráltam és lényegesen kevesebb a matchem (amit én nem bánok, mert ezzel ki tudom szűrni a felszínes embereket :) ).

Szóval hogy miben reménykednek a nők? Valószínűleg azoknak, akik fent vannak és használják az appot, megfelel a férfi "kínálat", ami fent van. Lehet, hogy élőben nem is olyan gyönyörűek, de az is lehet, hogy gyönyörű nőként átlagos pasit keresnek (én nem egy ilyen nőről tudok, aki bármelyik pasit megkaphatná, de van egy "típusa", ami közel sem a szépfiú kategória, sőt...)

2019. júl. 4. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!