Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a sok gyönyörű nő miben reménykedik a Tinderen?
A Tinder úgy működik, hogy ha téged sokan lájkolnak, akkor olyan párokat dob fel, akiket szintén sokan lájkolnak. Ha viszont téged kevesen lájkolnak, akkor olyanokat fogsz látni, akik nem sokaknak tetszenek.
De, az alapján működik a Tinder, olvass utána.
#9 nyilván a szépség szubjektiv dolog, és azt se tudom az ország melyik részén laksz, de nekem pesten vsak ápolt, szép, diplomás nőket dob fel...
Tesco pénztárost egyet sem 😅😅
Műanyag gumikacsaszájú csücsöri kisgádzsi pedig mindenhol van.
#11 a te véleményeddel pedig ne hatagudj de a legkevésbé se tudok egyet érteni, sőt egyenesen ostobaság!
Én egy 10/2-3 pasi vagyok és állandóan min 10/7 csajokat dob fel vagy inkább jobbakat...
Lehet nem vagy annyira rossz pasi, mint amilyennek gondolod magad, de amúgy Pesten alapból is sokkal több a jó nő, mint bárhol máshol az országban :D
Képeken mindenki jobban néz ki..főleg manapság amikor bármelyik free alkalmazással olyan hatásokat teszel a fejedre,hogy 5x jobban fogsz kinézni,ha már csak ráteszel egy fényt a képre..
Én amúgy nagyon jó pasikat látok tinderen,és náluk nincs az a veszély többynire,hogy csalnának a képpel :D a nőknél amit láttam ismerősimnél az összes kép agyon volt fényezve,sminkelve. Szóval lehet úgy látod wow gyönyörű a csaj,de élőben fele olyan sincs.
MEg egy kép teljesen más,az egy szögből volt fotózva,lehet pont úgy ahogy a legelőnyösebb,de élőben már totál más lenne a csaj. Képeken én iszonyat jól nézek ki,élőben már kevesbé :D plusz mivel kb mindenki szerekeszti a képeit ezért én is pakolok rá fényeket attól meg totál más lesz szerintem a külsőm,ilyen fénykeet élőben csak akkor kapnánk,ha egy studióban randiznánk ahol kapnék minden szögből erős fényt :D lehetetlen :D
#9 vagyok, a mosógép.
#16 -ossal teljesen egyet tudok érteni. A Tinder alapvetően olcsó lájkvadászatról szól, társkeresői minőségében teljes bukás. Én is azon a véleményen vagyok, hogy ezerszer több esély van aranyos, okos, csinos nőkkel megismerkedni utcán, kiránduláson, sportolás közben vagy más, 3D élethelyzetekben, mint ebban a siralmas, hazug bohóc-szemöldök és kacsaszáj-bányában.
Hát a pasik tényleg csak a retusált/beállított képekre buknak, ez tapasztalat. :) Amikor ilyen képem volt fent, gyakorlatilag minden jobbra húzásomból match lett. Most teljesen hétköznapi képekkel regisztráltam és lényegesen kevesebb a matchem (amit én nem bánok, mert ezzel ki tudom szűrni a felszínes embereket :) ).
Szóval hogy miben reménykednek a nők? Valószínűleg azoknak, akik fent vannak és használják az appot, megfelel a férfi "kínálat", ami fent van. Lehet, hogy élőben nem is olyan gyönyörűek, de az is lehet, hogy gyönyörű nőként átlagos pasit keresnek (én nem egy ilyen nőről tudok, aki bármelyik pasit megkaphatná, de van egy "típusa", ami közel sem a szépfiú kategória, sőt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!