Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan 25-35 közötti férfi lehet, akiket nem érdekel a párkapcsolat, inkább számítógépes játékokkal játszanak?
Igazából nem értem a problémád most ha nem egy szobában ülnek egy videojátékon hanem a kocsmában támasztják a pultot.
Tegyük fel ezek a férfiak most X millióan világszinten most akkor neked jobb ?
600 millió másik dolgot lehet csinálni ami nem kötődik a párkapcsolathoz.
"A nagyobbik gond az, hogy sok olyan 20-35 év közti fiatal van, aki kiesik a munkaerőpiacról. Most olvastam, kb. 350 ezren lehetnek az országban.
Bocs nem azért de az kb 500 ezer és nem csak a videojátékozás miatt, hanem első sorban azért mert KÉPZETLENEK.
Pl ismerek ilyen csajt mindképpen hozzám akarna jönni 28 éves nincs még egy alap pc-je sem. Olyan sötét mint az éjszaka. Sosem dolgozott.
Egyébkén meg ha munka helyett otthon kockulsz az azért érdekes mert kb 200 E egy alap Gamer pc és fejleszteni is kell úgy 3-4 évente mert elavul. Kártya csere, kevés a ram....
Na most így mi a f....-ombol szerzel 200 ezres gépet és miből veszed meg a többi alkatrészét ?
Engem nem nem érdekel a párkapcsolat, hanem nincs rá esélyem.
A videojátékoknál nem áll fenn az elutasítás esélye és még a nehézséget is tudom állítani (többnyire).
30F
"A nagyobbik gond az, hogy sok olyan 20-35 év közti fiatal van, aki kiesik a munkaerőpiacról. Most olvastam, kb. 350 ezren lehetnek az országban."
Én is olvastam, de nekem brutálisan nagynak tűnt ez a szám. Szerintem ezeknek a fiataloknak a nagy része egyszerűen kivándorolt külföldre dolgozni. Csak a statisztika ezt az anomáliát valamiért nem látja.
Csak kevesen élnek igazi NEET életet szerintem.
Szerintem egyre több.
Japánban már neve is van ennek a jelenségnek.
Érthető is,hiszen hobbi.
Család=teljes önfeláldozás.
Na de egy életünk van,és van,aki szórakozni akar,nem szaporodni,biorobotként élni..
Nekem van szociális életem és rendszeresn uszom is.
Viszont egy kapcsolat nekem a mai napig nem hiányzik.
Kb idöm se lenne rá, és a játékozás is drága hobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!