Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 és 22 év közötti csajok! Plázában hogy álltok az ismerkedéssel?
Ha tetszel,akkor örülök,ha nem,akkor illedelmesen elküldelek :D
20L
Mondjuk egy "bocs, nem ismerkedek".
Az elég egyértelmű szokott lenni.
Barátommal való megismerkedés története:
Ruhaboltban odajött hozzám egy nagyon idióta, ronda kinézetű pulcsival a kezében hogy "kikérje a véleményem" ez hogy áll rajta. Ebből lett aztán egy 15-20 perces hülyéskedős beszélgetés, aminek a végén elkérte az elérhetőségem
Mindennek egy éve és nagyon nem bántam meg. Ha az illető nem nagyon nyomulósan jön oda (mint ahogy ő sem tette) és nagyon tetszik, akkor nem gond nekem.
Nincs olyan varázsszöveg, ami mindenkinek bejön. Ha mond valami frappánsat pl a könyvvel kapcsolatban, amit épp nézegetek, akkor válaszolok, és meglátjuk, hogy alakul a beszélgetés. Ha a barátnőmmel beszélgetek a padon, vagy egyedül olvasgatok nyugodtan, és odajön valami tipikus 'ilyen édes vagy, vagy cukor ment a szemembe' szöveggel, legszívesebben válaszra se méltatnám, csak hát az illem megköveteli, hogy kedvesen állítsam le.
Szerintem ahhoz, hogy így embereket leszólítva legyen esélyed, nem elég egy jó nyitás, kell a jó szöveg hosszabb távon is, és nagyon fontos a jó kiállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!