Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire meghatározó lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire meghatározó lenne, hogy hány emberrel feküdtünk le, mielőtt megismertük egymást?

Figyelt kérdés

Tök jól elvoltunk egy lánnyal, amíg nem került ez szóba: randiztunk, rengeteget beszélgettünk telefonon, üzenetben; és elmondása szerint ez az infó annyira lesokkolta, hogy úgy volt vele, hogy inkább nem. De ezt úgy kellett 'harapófogóval kihúzni belőle', nem értem, hogy miért nem lehet egy ismerkedés során végig őszintének lenni?!

Elismerem, talán korai volt, hogy elmondtam ezt neki, de én nem akartam hazudni neki már most se. Ha valaki mégse akar semmit a másiktól, miért nem lehet egyenesen, őszintén felvállalni azt, miért kell össze-vissza beszélni?!

A problémával kapcsolatos kérdésem tehát kettős: 1. Ennyire számít-e a múlt, ha innentől csak vele szeretnél lenni? 2. Miért nem egyenesek a férfiak/nők, ha tudják, hogy nem akarnak semmit a randipartnerüktől?

Akinek van, privátban is leírhatja a véleményét. Köszi a komoly válaszolóknak!

23/F

2019. jún. 30. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ebbol egyertelmuen ez jon le, h elkonyvelt kurafinak, es ugy gondolta, h o nem kivan a trofead lenni.
2019. jún. 30. 18:09
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Soha nem értettem, kinek mi köze van a másik múltjához, milyen jogon nyúlkál benne. Egyáltalán nem csak a szexuális témákhoz kapcsolódóan, hanem úgy egyáltalán. Amit akarok, azt elmondom úgyis, amit meg nem akarok, azt nem fogom, valószínűleg nem véletlenül.
2019. jún. 30. 19:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Én például nem jönnék össze olyan sráccal, akinek viszonylag több partnere volt (ha egyéjszakás is volt, akkor főleg nem + félnék a nemi betegségektől). Én sem fekszem le mindenkivel (26 vagyok idáig 1 pasival voltam, akit szerettem és a barátom volt), hiába dumálnánk el jól ez végig a fejemben lenne ami megmérgezné a kapcsolatot. Ez egyébként adott lánytól függ, sokaknak fontos sokaknak meg nem, neki ezek szerint fontos. Nekem is volt barátnőm, aki azért nem jött össze a sráccal mert megtudta, hogy közel 15 nővel volt már 30 éves korára, sőt srácban is ismerek olyanokat, akiket taszít ha egy lány sok sráccal volt, náluk a 10 már sok.

Szóval ez személyfüggő, keress olyat, akinek ez nem okoz problémát.

2019. júl. 1. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
De miért kell rázúdítani a másikra az exeket, meg a korábbi kapcsolatokat? Szerintem ennek semmi jelentősége nincs. Ha megvan a kölcsönös szerelem, a ragaszkodás, az elköteleződés, akkor mit számít a múlt?
2019. júl. 1. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Én írtam a sorozatgyilkosossat 😂😅 igen az volt a lényeg hogy szemléletessem hogy neki kb ez olyan sokkoló lehetett... a lényeg mindenkinek más az igénye és azok a dolgok amiket még el tud fogadni! De legalább nem képmutató mert az a legrosszabb... gondolom ezzel te is egyetértesz

Meg ugye az is benne van a pakliban hogy ő még szűz! Na meg az hogy ha 10-feletti volt a partnerei D száma az teged is jellemez! Nem kell az hogy megcsalas legyél elég ez is mivel azt árulja el rólad hogy szinte egyikkel sem huztad legalább 1-2 évet... azaz nem tudsz kialakítani egy komfort kapcsolatot és lehet hogy csak a szexre hajtasz... de igen azert nem normális szerintem hogy egy 23 évesnek mar 10+ párja volt... pedig férfi vagyok én is és 20 eves de körülöttem szinte senkinek sem volt 10+ párja pedig nem azok a kocka srácok...

Ez mar inkabb a 30-35+ os férfiakra jellemző... a végen eljutsz oda mint barney stimpson (200 nő) csak listát is vezess róla mint ahogy ő 😅😂

2019. júl. 1. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!