Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meretem miatt nem merek lefekudni senkivel. Van megoldas?

Figyelt kérdés

29 eves ferfi vagyok es nem merek lefekudni senkivel mert kicsinek tartom a ferfiassagom. Volt egy kapcsolatom es szakitaskor a fejemhez vagta es azota ez bennem van.

Nagyon rendesnek es helyesnek is tartanak csak ha valaki kozelebb kerul hozzam mindig elkezdek felni h mit fog gondolni rolam.

2019. jún. 29. 14:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Őszintén szólva nekem nem lenne mindegy, én a nagy méretet szeretem. De sok nő van úgy vele, hogy egy nagyobb már tök fájdalmas. Szerencse kell hozzá, de szerintem kifogod majd!
2019. jún. 29. 15:23
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Egy nőnek általában elég az ujja, hogy kielégüljön. A farkad nagyobb, mint általában egy nő ujja, szóval a mechanikai paramétereket megnyugodhatsz, teljesíted. Ez a nagy nem nagy dolog meg fejben létezik mindkét nemnél, a rólad kialakult összkép része. Ha egyébként férfiasan viselkedsz, törekszel arra, hogy a partnerednek jó legyen és lerúgatod vele a csillagokat az égről, hidd el, hogy az a csaj mindenféle hülyeségre fog gondolni a farkadat kivéve. Akkor van ez a "lekicsinylés", ha nem vagy férfias a szemében valamiért, ezt pedig ezzel lehet leghatékonyabban és legegyértelműbben odabökni. De nyugi, ha 18 lenne az a 11,ezt akkor is megkapnád nagy valószínűséggel, szóval kár emiatt stresszelni, nem a farkad lesz az oka.

32/f

2019. jún. 29. 15:33
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Az exemnek is kicsi volt a szerszáma, ha ez megnyugtat. Szerettem ennek ellenére. Jól használta, nem volt vele gond.
2019. jún. 29. 15:40
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

Nincs veled semmi gond. Ügyesen használd a kezeid, szádat is és pláne jó lesz minden.

32/N

2019. jún. 29. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Több, mint egy évig voltam nálad kisebb méretekkel rendelkező férfivel. Együtt is éltünk. A kapcsolat végéhez 1%-ban sem járult hozzá a mérete, nem illettünk össze. A mostani párom a skála másik végén van ebből a szempontból, de a választásomban ez megint nem volt szempont. Tudom, hogy egy férfi életében ez központi kérdés lehet, de biztos vagyok benne,hogy nem vagyok egyedül nőként, akit ez igazából nem nagyon érdekel. Száz más fontos szempont van, ami sokkal jobban nyom a latba hogy boldog-e egy kapcsolat, vagy kielégítő -e egy együttlét.
2019. jún. 29. 16:01
 16/20 anonim ***** válasza:
"11 cm es 4 cm szeles." Ennyivel van 3 gyerekem és volt több szeretőm.
2019. jún. 29. 16:13
 17/20 A kérdező kommentje:

Hogy egyesek milyen lelket tudnak onteni az emberbe...

De azert koszonom a valaszokat.

2019. jún. 29. 16:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy megtaláld akivel összepasszolsz. Nőknél is van olyan aki annyira szűk, hogy ez miatt nem talál magának olyan párt akivel élvezné a szexet meg persze a másik véglet is akinek 20/10 az ideális.
2019. jún. 29. 18:15
 19/20 anonim ***** válasza:
66%
Figyelj én a többiekkel ellentétben nem foglak hitegetni, mert annak semmi értelme, hogy hazudjak. A megoldás pofonegyszerű, de egyben közhelyes is: keresd meg azt a lányt, akinek ez elég lesz és eközben legyen elég erős az önbecsülésed, ha visszautasításra/megjegyzésre/megalázásra kerül sor. Mert ahány nő annyi igény és személyiség. Méret tekintetében is őszinte leszek hozzád: nekem és jópár barátnőmnek is fontos a méret. Nekem pl. akkor tökéletes, ha olyan 16-18 cm közötti és vastagabb, de van olyan barátnőm aki 18 alatt semmit nem érez, mert annyira tág a hüvelye és szexuálisan annyira intenzív a teste, hogy csak egy nagyobb méret tudja megfelelően stimulálni. De van a másik véglet, hiszen olyan barátnőm is van, akinek meg elég egy 13-15 cm-es kisebb méret is ahhoz hogy elfogadható szexuális élete legyen. Szóval a reményt ne add fel, de nehogy bedőlj az álszent véleményeknek, hogy nem számít a méret. A nők többségének nagyon is számít, de HANGSÚLYOZOM: vannak olyan lányok is akiknek elég egy kisebb méret is, mert az átlagtól szűkebb a vaginájuk és még nem volt nagyobb méretű férfival szexuális viszonyuk ami által esetleg megtapasztatták volna, hogy egy nagyobb mérethez is rugalmasan tud alkalmazkodni a szűkebb vaginájuk így viszonyítási alapjuk sincs. Tehát ilyen adottságú (vagy fiatal még tapasztalatlan) lányoknál lehet esélyed, de csak akkor ha minden negatív véleményt képes vagy figyelmen kívül hagyni. Fel a fejjel! Sok sikert neked! 😉
2019. jún. 29. 23:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kellett az utolsó válaszolót lepontozni, csak a tényeket írta le. Sajnos nem minden nőnek kielégítő a kis méret,csak ezt nem merik sehol sem bevallani, mert ez egy nagyon kényes, tabu téma, nagyon sok férfi önbizalma sérülhet, jogosan persze.

Azt kellene végre megérteni mint, ahogy az előző válaszoló is leírta, hogy a nők közül valakinek olyan tág a vaginája, hogy a kisméret, vékony cerka szinte harangozik benne és vannak olyan nők is, akiknek már a 16 centi és 4 cm vastag is számára egy lószerszámmal ér fel. Persze a vagina rugalmas, alkalmazkodik a méretekhez, de azért van ami nem elég vagy pont hogy sok.

Nekem volt dolgom ilyennel is és olyannal is. Ha valaki a nagy szerszámát nem tudja jól használni, nincs előjáték az is tud élvezhetetlen lenni. Kicsi szerszámot meg ha megfelelően használja a férfi, csodákra képes. :)

Az ember leánya meg, ha ilyen kis méretű pasival került össze és kicsinek érzi, akkor intimtornázzon, sokat segít. Meg a megfelelő pózok. Gyakorlás, kísérletezés a csúcsig. :)

2019. jún. 30. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!