Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meretem miatt nem merek lefekudni senkivel. Van megoldas?
29 eves ferfi vagyok es nem merek lefekudni senkivel mert kicsinek tartom a ferfiassagom. Volt egy kapcsolatom es szakitaskor a fejemhez vagta es azota ez bennem van.
Nagyon rendesnek es helyesnek is tartanak csak ha valaki kozelebb kerul hozzam mindig elkezdek felni h mit fog gondolni rolam.
Egy nőnek általában elég az ujja, hogy kielégüljön. A farkad nagyobb, mint általában egy nő ujja, szóval a mechanikai paramétereket megnyugodhatsz, teljesíted. Ez a nagy nem nagy dolog meg fejben létezik mindkét nemnél, a rólad kialakult összkép része. Ha egyébként férfiasan viselkedsz, törekszel arra, hogy a partnerednek jó legyen és lerúgatod vele a csillagokat az égről, hidd el, hogy az a csaj mindenféle hülyeségre fog gondolni a farkadat kivéve. Akkor van ez a "lekicsinylés", ha nem vagy férfias a szemében valamiért, ezt pedig ezzel lehet leghatékonyabban és legegyértelműbben odabökni. De nyugi, ha 18 lenne az a 11,ezt akkor is megkapnád nagy valószínűséggel, szóval kár emiatt stresszelni, nem a farkad lesz az oka.
32/f
Nincs veled semmi gond. Ügyesen használd a kezeid, szádat is és pláne jó lesz minden.
32/N
Hogy egyesek milyen lelket tudnak onteni az emberbe...
De azert koszonom a valaszokat.
Nem tudom miért kellett az utolsó válaszolót lepontozni, csak a tényeket írta le. Sajnos nem minden nőnek kielégítő a kis méret,csak ezt nem merik sehol sem bevallani, mert ez egy nagyon kényes, tabu téma, nagyon sok férfi önbizalma sérülhet, jogosan persze.
Azt kellene végre megérteni mint, ahogy az előző válaszoló is leírta, hogy a nők közül valakinek olyan tág a vaginája, hogy a kisméret, vékony cerka szinte harangozik benne és vannak olyan nők is, akiknek már a 16 centi és 4 cm vastag is számára egy lószerszámmal ér fel. Persze a vagina rugalmas, alkalmazkodik a méretekhez, de azért van ami nem elég vagy pont hogy sok.
Nekem volt dolgom ilyennel is és olyannal is. Ha valaki a nagy szerszámát nem tudja jól használni, nincs előjáték az is tud élvezhetetlen lenni. Kicsi szerszámot meg ha megfelelően használja a férfi, csodákra képes. :)
Az ember leánya meg, ha ilyen kis méretű pasival került össze és kicsinek érzi, akkor intimtornázzon, sokat segít. Meg a megfelelő pózok. Gyakorlás, kísérletezés a csúcsig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!