Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön össze senkivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze senkivel kapcsolat?

Figyelt kérdés

A neten rengeteg lánnyal irogattam már. De a találkozás csak összesen 3 lánnyal jött össze, de több nem lett belőle sajnos. kb 2 éve próbálkozom, most 22 vagyok, de barátnőm nem volt. Szerintem az emberek többségének ennyi idő alatt rég összejön. Néha már úgy érzem hogy fel kéne adnom, mert én hiába akarok barátnőt, ha az élet nem akarja. Annyira rossz érzés, hogy egy lánynak sem kellek. Meg ha így haladok akkor sosem lesz barátnőm, rossz lenne ha ez kimaradna az életemből:(

Pedig Budapesten lakom, és a lányok szerint nem vagyok ronda.

2019. ápr. 5. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudnánk megmondani, hogy egy számunkra teljesen ismeretlen embernek miért nem jön össze a párkapcsolat? Olyat kérdezz, aki ismer valamennyire!
2019. ápr. 5. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet a szintednél szebb nőket akarsz felszedni.
2019. ápr. 5. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Neten csak akkor van komolyabb esélyed, ha a felső 10-15%-ba tartozol, amennyiben nem akkor a netre ne alapozz.
2019. ápr. 5. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok vele én is. És még mások is. Nagyon sokan. Túl sokan. Egyszerűen a számok ellenünk dolgoznak. Többen vagyunk sikertelen srácok, mint amennyi normális csaj van.
2019. ápr. 5. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Aki ronda az így jár fiúk!
2019. ápr. 6. 06:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Azert nem

Megy mert nincs impulzus.

A neten rengeteg lánnyal irogattam már. De a találkozás csak összesen 3 lánnyal jött össze,

Irod. De van barmi fogalmad a randizasrol? Vagy hogy mondjuk a masik nem, mikepp reagal le IGAZIBOL dolgokat? Azt neten nem latod.

Oriasi hatranyban vagytok. Valamit majd a jovo nemzedekei erdekeben tegyetek ha felnottek lesztek mert a te peldad is igazolja, nem a geo elott ulve tud az ember elni. Ott ulve, csak elfelejt elni...es ha nincs megfelelo szuloi minta, meg ellesni sem tudod vagy megkerdezni toluk ok hogy csinaltak. Nekem jo a szuleimmel a kapcsolat. Igy tibbek kozott ilyeneket is tudok veluk beszelni. Oriasi kincs. Mert ok oszintek, a tobbi ember meg szepit ha ugy adodik ;))

2019. ápr. 6. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!