Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen bonyolult manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bonyolult manapság a kapcsolat keresés?

Figyelt kérdés

Már több mint 2 hete nem beszéltem a sráccal. Úgy voltam vele, hogy csak pillanatnyi fellángolás amit iránta éreztem, hiszen csak interneten beszéltünk eddig, de hamar rájöttem, hogy itt többről van szó. Minden nap várom, hogy írjon, felvegye velem a kapcsolatot, de egyszerűen nem történik semmi. Nem értem miért.

Régebben utalt rá, hogy összejönne velem ( ez alatt azt értem, hogy: lenne nálam esélyed, szép, okos, kedves, gyönyörű vagy, egy kincs vagy stb...). Félek, hogy csak áltatott és hülyére vett.

Ha felteszek egy képet a napi történetembe, akkor azttöbbnyire imádolja, vagy beszivezi, de írni nem képes. Sokszor próbáltam beszélgetést kezdeményezni vele, de egy idő után abbamaradt. Mit tehetnék?

Beszélek egy másik sráccal is, aki komolyan gondolja, de úgy érzem, hogy őt is és magamat is becsapnám, ha összejönnék vele, hiszen a szívem másé.

Sok oldalon azt írták, hogy a bak csillagjegy szülöttei nehezen megközelíthetőek. Lehet, hogy igaz ez az állítás?

Az a legrosszabb, hogy megígérte, hogy találkozunk. Szerintetek valósak ezek az érzések vagy el fognak múlni idővel? (Még csak három hónapja "ismerem", de sajnos sikeresen belehabarodtam).

Felejtsem el?

Lehet az lenne a legjobb, ha nem foglalkoznák a pasikkal egy jó darabig.

2019. ápr. 1. 01:31
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Csak, hogy legyen egy átfogóbb képünk: Hány éves vagy te és hány éves a pasi (illetve a másik is)?
2019. ápr. 1. 02:14
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Volt pár ilyen nekem is, semmi se lett belőle. Szerintem ha tetszel egy férfinak, akkor minél előbb találkozni szeretne, ez a több hónapos időhúzás max haverkodás vagy csak szórakozik veled. Esetleg barátnője van, akit nem akar még otthagyni, de már írogat mellőle más nőknek. Próbáld meg elfelejteni.
2019. ápr. 1. 06:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Én 19 ma már. Az első srác 22 a második (akivel kapcsolatban bizonytalan vagyok) 24.
2019. ápr. 1. 07:02
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Leesne a karikagyűrű az ujjadról, ha egyszer az életben te is keresnéd. Valószínűleg emiatt azt hiszi, hogy nincs esélye nálad, és feladta a próbálkozást.
2019. ápr. 1. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tini rovat.
2019. ápr. 1. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Még ennél is bonyolultabb ha bonyolultabbá teszed.
2019. ápr. 1. 08:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jesszuus....... nem a kapcsolat keresés bonyolult, hanem az hogy te épp ezzel a sráccal akarsz összejönni, aki valószínūleg nem akar veled.

Ne bonyolítsd túl, ha valakin nem látod a komolyabb érdeklōdést, akkor ne várj a csodára, hogy egyszer majd összejönne veled.

2019. ápr. 1. 09:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, szerintem is beszéld meg a tinikkel...
2019. ápr. 1. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!