Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne az igaz szerelem?
35 éves nő vagyok.16 éve vagyok férjemmel, 11 éve vagyunk házasok, van egy kilenc éves fiúnk.
Anno még fősulin ismerkedtem meg akkori osztáytársammal, aki nagyon messze lakik tőlem.Végig sülve-főve voltunk, részemről barátság volt, később kiderült, részéről szerelem.De azóta sem tudom őt elfelejteni, holott csak barátok voltunk..havonta legalább egyszer vele álmodom, sokat gondolok rá.elmondása szerint ő is rám.Néha beszélünk telefonon, gyakran írunk egymásnak, nagyon hiányzik és én is neki.Férjemmel jó a kapcsolatom, és volt osztálytársamnak is van barátnője bár ő nem nősült meg és nincs gyereke..nagyon hiányzunk egymásnak de nem találkoztunk legalább 15 éve...Hogyan verjem ki a fejemből?Ha létezik igaz szerelem, akkor ez ,amíg élünk elkísér minket?
Hogy lenne igaz szerelem, ha 4 évig egymás mellett vagytok, és csak barátságig juttok? Nem, nem az.
Szeretet. Barátság. Hiányzik ő is, meg a gondtalan gimis évek.
Szerintem simán lehet, hogy egy ember úgy felforgatja az életünket, mint soha senki, olyan érzéseket vált ki belőlünk, mint soha senki. És hiába tűnik el az életedből az a másik illető, a fejedben ottmarad az emléke és nem tágít, ha rágondolsz, mindig ugyanazok az ismerős érzések kerítenek a hatalmukba és igen, ez képes egy életen át is végigkísérni, főleg akkor, ha a dolog "félbemaradt".
A "hogyan verjem ki a fejemből" kérdésre nincs okos válasz, az idő teltét is butaság felhozni, mivel látható a te példádból is, hogy nem segít. Nagyon nem irigyellek, te is és a párod is látszat-kapcsolatban éltek, a fiad meg pláne nem tud erről semmit. A lezáratlan ügyek, ha az embernek van lelkiismerete és érző lény, örökre rányomhatják a bélyegüket az életünkre. Akkor, ott kell lépni, mintha nem lenne holnap, hogy később, akár egész hátralévő életünkben ne bánhassuk az elszalasztott alkalmat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!