Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem (? ) ×, már-már függés. Hogy éljek így?
Sajnos tudom mirol beszelsz.
Nekem 6 evembe telt megszabadulni egy ilyen fuggestol.
En letiltottam mindenhonnan, megvaltoztattam a telefonszamomat hatszor es mindig megadtam neki a vegen. Stb
Muszaj lesz segitseget kerned, marmint profi segitseget, mert ez nem normalis.
Ne pazarolj eveket az eletedbol.
A DBT-dialektikus viselkedes terapia nagyon sokat segit a borderline emberkeknek.
(sajat tapasztalat)
Első: "menj el orvoshoz" szerinted kitől kaptam ennyi diagnózist, a szobafestőtől?
Második: én nem tudok lemondani róla... hidd el, nem vagyok rá képes. De örülök, hogy átérzed. Sajnos terápiára nincs pénzem..
Harmadik: hm.. nincs egyedül. De azért még ennél is bonyolultabb a helyzet. Erkölcsi okokból se tehetem. Másfelől pedig, én nem vágyom semmi olyanra, amire egy normális pasi igen. Szóval nincs is mivel "elcsábítani".. nekem nincsenek szexuális igényeim. Úgy meg csak szenvednék én is, meg ha lenne valakim, az is.
De köszi a válaszokat, főleg a kettesnek! Remélem még írtok!
2-es vagyok. Es igen aterzem. Nagyon-nagyon sokaig en is ugy gondoltam, hogy nem tudok nelkule elni. Es igen, total hasonlo volt a helyzet, mert en se akartam szexet, eszembe se jutott, csak vele akartam lenni.
De 2-3 ev utan el kezdett zavarni a dolog, mert probaltam masokkal talalkozni, de mindig o jart a fejemben, szoval nem voltam kepes tovabblepni. Uj telefonszamom lett sokszor, de nem alltam meg es megadtam neki.
Csak nalam mondjuk az volt "jo", hogy eleg szemettul bant velem, jatszott az erzeseimmel.
De sajnos akkor is tul sok evet elpazaroltam erre.
A terapiarol vannak konyvek is, gyakorlatilag arrol szol, hogy megtanulod jobban kezelni az erzelmi hullamvasutat. Nehez!! Csak nekem sincs penzem terapiara.
De nem lehetetlen.
Amugy kezdetnek a naploirast javasolnam neked.
Minden este szepen leirod, hogy hogyan erezted magad, milyen erzelmeket ereztel, mikor, mi volt a kivalto ok.
Csak ennyi, hogy figyeld magad. Kezdetnek ennyi eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!