Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Totális függés a barátnőmtől....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totális függés a barátnőmtől. Kényszeredett ragaszkodás, beteges vágy iránta. Hogy felejthetném el?

Figyelt kérdés

vagy ha nem elfelejteni, akkor hogyan szerethetnék kicsit ki belőle?! :/

furán hangozhat, de, túlságosan szeretem...minden nőbe őt keresem, mindig rá gondolok...

a f*sz kivan...hogy ennyire beleszerettem.

lassan ott tartok, hogy nemtudom a sjaát életemet élni (munka, barátok), mert egyszerűen nemtudok koncentrálni dolgokra.

szép dolog a szerelem, tudom, de ez, hogy koncentrálni nemtudok miatta...hogy minden percben a fejembe van...vajon mit csinálhat, kivel lehet, stb stb....

19/F

2012. ápr. 28. 00:24
 1/8 A kérdező kommentje:
kérlek ne értsetek félre, de iylet még sosem éreztem...és nemtudom kezelni...:/
2012. ápr. 28. 00:27
 2/8 anonim ***** válasza:
dugd meg többször, komolyan
2012. ápr. 28. 00:35
 3/8 A kérdező kommentje:

próbáltam. hidd el...

de akkor is mindig ő van a fejembe. nemtudom...egészbiztos valami oszichés oka van....:/

2012. ápr. 28. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Vegyél vissza magadból,mert elromolhat ez miatt minden.Barátom hasonló,néha az idegeimre tud menni a hülyeségeivel,szakítottunk már ebből kifolyólag.Nyugtasson meg a tudat,hogy van barátnőd,akivel szeretitek egymást,így nyugodtabban csinálhatod a dolgaidat.
2012. ápr. 28. 00:46
 5/8 A kérdező kommentje:

tudom ,és érzem is, hogy elronthat mindent.

de van mikor még így is azt mondja a barátnőm ,hogy nem érzi hogy szeretem.

bezzeg ha tudná, hogy mennyire is..:/

2012. ápr. 28. 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnállak, én is éreztem/érzek ilyet. Társfüggés a neve.
2012. ápr. 28. 01:00
 7/8 anonim ***** válasza:
próbálj meg más örömforrást is találni az életedben. sport vagy más hobbi, barátok...
2012. ápr. 28. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak szimplán gondolj arra, hogy hülyevagy, 1000-en jártak már pórul ilyen után, de te is pórul fogsz, ha nem tanulsz más hibáhából, márpedig nem fogsz. Rajtad múlik, hogy függesz-e tőle.
2012. ápr. 29. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!