Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelt kérdés

Gondolkozom,hogy a páromnak mit ajándékozzak a szerelmesek napjára. Arra gondoltam,hogy gyertyafényes fürdés,pezsgővel.Meg egyéb apróság (valami ajándék).

És nőhöz "méltó" ezt megvalósítani?Nem lesz fura,hogy én ajándékoznám ezt?

2019. jan. 16. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
én ma úgy bebasżtam, mint egy kis cica.
2019. jan. 16. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Abszolút nem fura. A férfiak is szeretnek néha gyengének lenni/ romantikusnak lenni a párjukkal.
2019. jan. 16. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem jobb, ha rendelsz a kedvenc kajájából valahonnan vagy te főzöl, megvacsiztok, a desszertet felszolgálhatod magadról neki becsalva a szobába, aztán qrtok egy embereset. Mi férfiak nem komáljuk a gyertyás fürdést. Akkor már zuhany alatti szex.
2019. jan. 16. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Én a kedvencét főzöm majd a páromnak, megveszem a kedvenc whisky-jét, és veszek egy szexi hálóinget.

Egyébként, ma már mindent "szabad". Szerintem aranyos gesztus :)

2019. jan. 16. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
3-as, azért ne általánosíts. Nem minden férfi csak a d..gást szereti. Van férfiba is romantikus, es nőbe is van olyan, aki csak d..gni szeret.
2019. jan. 16. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
Te ismered a párod. Nekem ez mondjuk kifejezetten taszító, ahogy ez a nagy Valentin napozás is. Kicsit se gondolom romantikusnak. De ha a párodnak ez jó akkor hajrá. Én hányni tudnék tőle.
2019. jan. 16. 19:59
 7/11 A kérdező kommentje:

Szerintem nem minden a szexről szól.

Köszönöm a válaszokat

2019. jan. 16. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon jó ötlet szerintem nekem tetszene. #3 te a magad nevében beszélj ha már ostobaságokat írsz.
2019. jan. 16. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Persze, biztos örülni fog neki.
2019. jan. 16. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
36%
Én nőként vettem szívalakú lufit, készítettem gyümisalit, szórtam tele rózsával a szobát és vártam egy szál köntösben(szexi fajtában) az exem. Nem volt fura cseppet se, hogy én adtam ezeket.
2019. jan. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!