Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Romantikus estét szeretnék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus estét szeretnék a barátnőmmel, szerintetek ez jó ötlet? bővebben lent

Figyelt kérdés

Sajnos távkapcsolatban élünk, így nagyon nehezen tudunk együtt lenni, ha meg lenne rá alkalom, akkor is vagy nálam, vagy nála otthon vannak.

Most adódott egy lehetőség, szüleim egy pár napra elutaznak, így arra gondoltam, hogy elhívom hozzám a barátnőmet, csinálok vacsorát, a fürdőszobát romantikussá tenném: gyertyák, rózsa, pezsgő stb.

Csak, hogy ezt az ötletet Valentin napra szerettem volna ellőni, de azt számoltam, hogy épp dolgozni fogok, meg úgyse tudnám ezt kihasználni, mert mindig van valaki itthon.

Szerintetek mennyire lenne aktuális, örülne neki?

akkor leszünk 13 hónapja is együtt.

2019. jan. 10. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

A Valentin napot felejtsd el, mert csak marketingfogás, és b..romság az egész, pluszba egy túlnyálas izé.

Az ötlet, amit leírtál, nagyon tetszik. :) Úgyhogy nyugodtan, érezzétek jól magatokat.

2019. jan. 10. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem hat meg a fürdőszobás rózsa,pezsgő,gyertya kombináció.Túl sok.A többinek örülnék.Vagyis a vacsi,és,hogy ott a párom.
2019. jan. 10. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanugy vagyok mint az első
2019. jan. 10. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet, neha kell ilyen alkalmak nélkül is.
2019. jan. 10. 21:14
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Süss neki <3 szív alakú pizzát <3
2019. jan. 10. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:

A gyertya, rózsa, pezsgő annyira snassz szerintem... Ezerszer jobb ötletek vannak.

Maradj a vacsinál, egy jó filmnél. Ha mindenképp fürdeni akarsz, akkor csak simán habfürdőzzetek, gyertya és minden izé nélkül.

A romantika nem a tárgyaktól lesz jelen.

2019. jan. 10. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem jó ötlet.
2019. jan. 10. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem jó lenne most. Pláne ha Valentin napkor meg nem lenne alkalmas. Otthon lennének nálatok, meg amúgy se érnél rá.
2019. jan. 10. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Csak szólj neki minél hamarabb, hogy tudja úgy tervezni a napját, az idejét.
2019. jan. 10. 21:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Persze, már mondtam neki hogy jöjjön, mert egyedül leszek itthon, és akkor végre kettesben nyugiba együtt tudunk lenni

Filmezni, vagy akár közösen megcsináljuk a vacsorát. Mondta szívesen főzne velem együtt csak én meg a főzés két külön dolog... :)

Szív alakú pizzára gondoltam, de ha majd lesz valentin nap majd akkor, hogy akkor is legyen "valami". De akkor ez jó ötlet lenne nem túl sok nem túl nyálas, mondjuk én eléggé romantikus srác vagyok. Szóval szeretem néha meglepni apróságokkal a párom és tuti nem fog számítani erre majd akkor. :)

2019. jan. 10. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!