Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus estét szeretnék a barátnőmmel, szerintetek ez jó ötlet? bővebben lent
Figyelt kérdés
Sajnos távkapcsolatban élünk, így nagyon nehezen tudunk együtt lenni, ha meg lenne rá alkalom, akkor is vagy nálam, vagy nála otthon vannak.
Most adódott egy lehetőség, szüleim egy pár napra elutaznak, így arra gondoltam, hogy elhívom hozzám a barátnőmet, csinálok vacsorát, a fürdőszobát romantikussá tenném: gyertyák, rózsa, pezsgő stb.
Csak, hogy ezt az ötletet Valentin napra szerettem volna ellőni, de azt számoltam, hogy épp dolgozni fogok, meg úgyse tudnám ezt kihasználni, mert mindig van valaki itthon.
Szerintetek mennyire lenne aktuális, örülne neki?
akkor leszünk 13 hónapja is együtt.
2019. jan. 10. 20:41
11/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene a gyertyás fürdőszobás dolog is, sőt fujj, a valentin napot is szeretem
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!