Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire rossz ötlet osztálytárssal járni? (lent)
19 éves vagyok Ő 18 éves együtt járunk középsuliba(most került ide hozzánk ebben az évben) egymás mellett ülünk már a kezdetektől, együtt járunk be meg minden egy nagyon jó viszony alakult ki köztünk. Elhívnám randira de félek ha rossz vége lesz utána egész évben ciki lesz a helyzet :/ Észrevettem rajta is, hogy bejövök neki és Ő is nekem. Volt már 4 éves kapocslatom is de ilyet még nem éreztem mint vele.
Szerintetek is rossz ötlet elhívni?
Én jártam osztálytársammal középsuliban, meg nálunk relatíve sok kapcsolat volt az osztályban, nem volt gáz.
Felesben írtuk a házit, stb :'D
Mi egyetemen szakítottunk az akkori pasimmal, voltak akik még osztályon belül szakítottak, bizonyos fokú érettséggel kezelhető.
Nem kell az osztály előtt látványosan nyalni-falni egymást és csak egymásra korlátozni a szociális kapcsolatokat. Ilyen után tényleg kínos helyzetbe hoz egy szakítás.
Randizzatok iskola után, menjetek együtt szórakozni, tanuljatok együtt, stb. Én is osztálytárssal jártam a gimnázium utolsó két évében, még csak egymás mellé se ültünk. Ha valamelyik órán mégis így alakult, abból csak baj volt, mert a barátom szerint én fecsegtem, és nem hagytam őt figyelni. Így inkább meghagytam neki a néma padtársát.
Viszont már 30 éve házasok vagyunk, bőven volt idő bepótolni az iskolai külön töltött délelőttöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!