Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a magyarokra jellemző ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a magyarokra jellemző ez a mentalitás, hogy az taszítja őket, aki kedves velük?

Figyelt kérdés

Itthon folyamatosan ezt tapasztalom. Minél kedvesebb vagyok egy lánnyal, annál elutasítóbb velem. De a lányok ugyanezt panaszolják itthon, hogy minél kedvesebbek egy fiúval,az annál inkább leszarja őket.

Éltem 1 évig Hollandiában, 2 évet Írországban, ezekben az országokban teljesen más volt a mentalitás, ott ha kedves voltam egy lánnyal,akkor az vette a közeledésemet. Alapvetően sokkal de sokkal kedvesebbek és nyugodtabbak ezekben az országokban az emberek.

Most csak a családom miatt élek itthon egy darabig ,mert van pár dolog, amiben segítenem kell nekik, de utána visszamegyek innen. Nagyon szomorú ezt a végtelen negatív mentalitást megtapasztalni. Igazából így külföldről visszatérve vágott igazán mellbe, mert nagyon durva a kontraszt. Itthon mindenki depis, önbizalomhiányos, bizalmatlan. Írországban vagy Hollandiában simán ellehet beszélgetni jókedvűen bárkivel az utcán teljesen ismeretlenekkel is és nem veszik zaklatásnak, sokkal boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak az emberek, pedig ott is vannak szegények. De valahogy senki se irigyel másokat, mindenki örül annak ami van, sőt még a másik boldogságának is tudnak örülni önzetlenül.

2019. jún. 27. 21:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos sok hiányossága van az országunknak, de én azt is megfigyeltem, hogy az is divat sajnos, hogy fikázni kell a magyarokat... Én is régebben külföldön tanultam és most is itt élek,és észrevettem a mentalitásbeli különbségeket, de nem minden magyar rossz és negatív. Úgy élem az életemet inkább ahogy nekem jó, nem pedig másokat fikázok. A magyar férfiak és nők között is vannak olyanok, akik minősíthetetlenül viselkednek és olyanok is, akik értékes emberek. Az én férjem japán, egy csodálatos ember és társ, de nem fogom azt hangoztatni, hogy minden japán férfi rendes és jobbak a magyaroknál. Van közöttük is sok kétszínű és rossz ember. Ugyanígy vannak kulturális különbségek, amire nem lehet rámondani, hogy jó vagy rossz. A japán nők például randin általában nem fizetnek, egyik japán barátom se hagyta nekem se. Most ettől bárki jobb vagy rosszabb? Egyszerű különbség, ők ezt szokták meg, mi meg nem. A férjem nyitotta fel a szememet azzal kapcsolatban is, hogy Magyarországnak mennyi pozitívuma is van a nyilvánvaló negatívumok mellett is, csak ugye a magyar ember hajlamos ezt nem látni, én se láttam. A magyar férfiak között is sok jó ember van, én egyik előző páromra se panaszkodhatok. Akiről süt a pesszimizmus és a negatív hozzáállás, azzal nem illünk össze, de teljesen mindegy, hogy az illető magyar, francia, vagy épp ázsiai, mert nem ezen múlik egy jó kapcsolat sikere.
2019. jún. 28. 08:40
 32/37 anonim ***** válasza:
Megint leírom, nem arról írtam, hogy csak mi szenvedtünk.
2019. jún. 28. 08:47
 33/37 anonim ***** válasza:
66%
Akik ennyire szidják a magyarokat, miközben ők is magyarok, azok most önmagukat próbálták fényezni, de belebuktak???
2019. jún. 28. 11:39
 34/37 anonim ***** válasza:
43%

Laosznál sajnos az az igaz ami észak-Korea esetében is, hogy a tudatlanságban tartott nép boldognak hat és nem is nagyon menekül csak egy kisebb réteg. De ők meg is vannak győződve, hogy az ő kis kommunista rendszerük a tökély és a világon mindenhol máshol még rosszabb.

2019. jún. 28. 11:47
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

hát azért gondolom ott is tudják hogy igazából miben élnek csak ugye nem tudnak ellene tenni semmit

de amúgy meg lepődtem mennyi ázsiai ország van ahol hivatalosan egypárt uralom van de van egy-két kivétel ahol az életkörülmények olyanok mint kb itt...

2019. jún. 28. 12:42
 36/37 anonim ***** válasza:
55%

Egy nemzet olyan minta a benne élő nők. Ha egoisták, taszítják a férfiakat, nem jó neki semmi, a végtelenségig válogat, a nekem jár mert megérdemlem, a szelfikirálynők, stb... fusztráltá teszik a férfiakat, ezáltal ketté bomlik az egész.

[link]

Mivel a felső réteg jár minden nőnek, ezért a többségi férfi (80%) hözöngeni kezd, lázadni, befordulni, stb... A felső 20%-nyi férfi úszik a boldogságban, a nők meg szomoruak lesznek, hogy a szemét férfiak becsapják őket. (Igen, de csak az a 20% aki alá odafekszik a 80%-a a nőknek). Körforgás...

2019. jún. 28. 18:08
 37/37 anonim ***** válasza:
Magyarokra tényleg jellemző, hogy pl nem válaszolnak ha üzenetet írsz nekik. Akár csak zenekarnak, hogy mikor jönnek errefelé koncertre vagy bármi. Külföldi zenészek meg küldik a dalszöveget, megköszönik az érdeklődést és tök jól el lehet velük beszélgetni. A magyarok hajlamosabbbak sokkal jobban "elszállni maguktól" szerintem.
2019. jún. 28. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!