Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a magyarokra jellemző ez a mentalitás, hogy az taszítja őket, aki kedves velük?
Itthon folyamatosan ezt tapasztalom. Minél kedvesebb vagyok egy lánnyal, annál elutasítóbb velem. De a lányok ugyanezt panaszolják itthon, hogy minél kedvesebbek egy fiúval,az annál inkább leszarja őket.
Éltem 1 évig Hollandiában, 2 évet Írországban, ezekben az országokban teljesen más volt a mentalitás, ott ha kedves voltam egy lánnyal,akkor az vette a közeledésemet. Alapvetően sokkal de sokkal kedvesebbek és nyugodtabbak ezekben az országokban az emberek.
Most csak a családom miatt élek itthon egy darabig ,mert van pár dolog, amiben segítenem kell nekik, de utána visszamegyek innen. Nagyon szomorú ezt a végtelen negatív mentalitást megtapasztalni. Igazából így külföldről visszatérve vágott igazán mellbe, mert nagyon durva a kontraszt. Itthon mindenki depis, önbizalomhiányos, bizalmatlan. Írországban vagy Hollandiában simán ellehet beszélgetni jókedvűen bárkivel az utcán teljesen ismeretlenekkel is és nem veszik zaklatásnak, sokkal boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak az emberek, pedig ott is vannak szegények. De valahogy senki se irigyel másokat, mindenki örül annak ami van, sőt még a másik boldogságának is tudnak örülni önzetlenül.
Honnan veszed, hogy olyan boldogok lennének? Ha azok lennének akkor nem lenne migrációs nyomás Európa valamint az Egyesült Államok határán.
De honnan szeded hogy boldogok? Brit tudósok kiderítették? Vagy a gagyi dokufilmek ahol "jópénzért" vagy valami értéktárgyért (akár csak sima kaja) cserébe eljátsszák a mosolygós masszai törzset ahol mindenki vidám a természettel összhangban, éljen-éljen. (Csak az árnyoldalt nem mutatják be, mert akkor nem lenne olyan nézett a film...)
Illetve ott van még az "áldott tudatlanság", magyarok közt is lehet találni naaaaaaagyon vidám embert - aki mellé nagyon "egyszerű", és amiatt tűnik boldognak, mert fel sem fogja milyen helyzetben van. Nem fogja fel, hogy kihasználják, hogy a nyugdíja egy szar lesz (ha lesz), hogy a munkában szét fog menni a dereka, hogy a főnök csicskáztatja, hogy a férje egy alkoholista aki a stabilitás miatt van mellette... Boldog, de így boldognak lenni... Most kezdjen el mindenki füvezni? Attól boldogok lennének, de csak mert képtelenné válnak az összetettebb gondolatok felfogására és elég a "ember... de szépek a színek, jeeeeee"
Hat pl nem jönnek indonéziai vagy laoszi bevándorlók...
Ez a következőnek megy! Meg kicsit ved att a torit következő fél évezred.... csak szólok Magyarország nagy hatalom volt többször is.... de még az osztràk-magyar monarchiában is annak számított... az ország az elso vh után zuhant meg!
Torok támadás... nem csak Magyarországot támadták....
de ezek a dolgok mind az akkori magyar emberek hibája... a nemesek nem vettek komolyan a törököt ezért tudtak győzni Mohácsnál....
Meg akkor ujra visszatérek a zsidókra ők már a babiloni/sumér időkben is szenvedtek...
Ha nem csak arra szolgált a kérdés, hogy fikázzuk a magyar nőket, bezzeg a külföldiek mennyivel jobbak és válaszra is kíváncsi vagy:
Szerintem kétféle kedvesség van. Van az, amikor valaki taszítóan, nyálasan kedves, mikor a puszta létezésed elég neki ahhoz, hogy (akár totál ismeretlenül is) körberajongjon, öntse rám a bókokat ész nélkül, istennőként tekintsen rám, akinek a vaginájához ő nem is méltó, felnyalja előttem a padlót. És van az őszinte kedvesség, amikor valaki ismeretlenül úgy viselkedik, mintha ismeretlenek lennénk. Kicsit távolságtartó, komoly, de ha megismerjük egymást és tetszem neki, csak akkor bókol és kedveskedik. Ez sokkal nagyobb elismerés, míg az elsőnél taszító, hogy mennyire egyértelműen gondolja az illető, hogy két bók után ledobom neki a bugyim, a másodiknál valóban érdeklem és nem az az elsődleges szempontja, hogy jól nézek ki és "dugható" vagyok, amivel minél hamarabb élni is kíván. Persze mindkét esetben előfordulhat, hogy elutasítanak, mert az adott nő mondjuk kapcsolatban van, nem szeretne ismerkedni vagy ne adj' Isten külsőre nem jössz be neki, de szerintem ez nem "magyar sajátosság", külföldön is előfordulhat.
Itt amugy a negativitásról volt szo nem az ismerkedésrôl....
Szöveg környezet meg kaptad nem az éretségi vizsganal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!