Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsen igényem a szexre, a párkapcsolatra és a lányokra sem. Nagyon nagy baj van velem? 20/F
Figyelt kérdés
A libidóm egyenlő a nullával, nem érzek semmit sem a lányok iránt. Nem tudok hozzájuk vonzódni mert több ok miatt is kevésnek érzem magamat.2019. jún. 26. 21:19
11/17 anonim válasza:
"Fiúk sem tetszenek." Adjlejjebbazigényeidből !!!
32/f
12/17 anonim válasza:
Én például aszexuálisként párkapcsolatra vágyom, de szexre nem. Ne érezd kevésnek magad, biztosan szinte minden negatív tulajdonságodon tudnál változtatni, ha meg nem, akkor sem biztos, hogy nem lenne senki, aki elfogadna úgy, ahogy vagy. 18/L
14/17 A kérdező kommentje:
Azért okkal néztek mindig is levegőnek.
2019. jún. 26. 23:32
15/17 anonim válasza:
Én más testrészeikkel vagyok így. Hatalmas szenvedés, jobb lenne tényleg aszexuálisnak lenni.
16/17 anonim válasza:
Iratkozz be gender szakra és ott majd eldöntöd kihez vonzódsz. :))
Lehet, hogy ha nővé operáltatod magad, akkor legalább magadra fanyalodsz és akkor tudsz majd masztizni is. :D
17/17 anonim válasza:
Ezt az 5-ösre reagálva írtam.(15-ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!