Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kesö,43 éves nöként remélni párkapcsolatra?
Formába hoztam magam , csinos lettem de rájöttem az utóbbi két évben , hogy hiába , az idöm lejárt , a pasiknak a huszoneves csajok kellenek
Termeszetesen attól még nem mondok le önmagamról , de ez az igazság
#2: "És mit csináltál eddig? Kb 20 év kellett ahhoz, hogy rendbe tedd magad?"
Persze, mert a kapcsolatok ugye örökké tartanak és ez lenne a kérdezőnek az első :)
Miért lenne késő? Milyen kérdés ez már megint?
"a pasiknak a huszoneves csajok kellenek"
Nekem meg a szaudi herceg.
"Persze, mert a kapcsolatok ugye örökké tartanak és ez lenne a kérdezőnek az első :)"
Van, amelyik örökké tart és van, amelyik nem. De az nem jön le, hogy a kérdezőnek lett volna valaha kapcsolata, mert úgy ír, mintha már lekésett volna arról, hogy legyen egy kapcsolata.
Csak az a kár, hogy valaki ennyi évesen ezen a szinten van, hogy itt sír, mintha már a halálán lenne. 43 évesen az ember még simán találhat párt, de ahhoz agyilag is fel kéne nőni.
A 80+os mamámnak is lett pasija szóval sosem késő
A 70 fölötti papámnak meg nője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!