Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok nektek mi szimpatikusab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek mi szimpatikusabb? Ha egy férfi tud gitározni (nem ilyen két akkordot a tábortűz mellett hanem rendesen, komoly számokat) vagy ha van egy BMW-je?

Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 18:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%
A BMW-s fickók, nem azért sikeresek, mert BMW-jük van, hanem mert általában az vesz BMW-t aki fiatalos, sportos, férfias, ugyanúgy mint az az autó, a nők agya meg már összeasszociálta a kettőt egymással, amikor BMW-ből száll ki egy férfi, hamarabb gondolnak valami férfias alakra, mint aki egy kis szar, ócskavasból. Amikor elhangzik a szó, hogy BMW, vagy Ferrari esetleg, már egyből nedvesedik, nem a kocsi miatt, hanem mert érzi hogy most valami szuperkannal áll szemben talán. Bár sok csöves aki megvette a szakadt BMW-ket, eléggé lerombolta már a nívóját. Feminenebb férfiak meg úgy gondolkoznak általában, hogy gitár, ja nyálos számok, jó a kis szürke olcsó xy autó, érted, tehát itt a vagányság a lényeg, bár a gitáros is lehet, mondjuk ha ilyen metálos pl., de mindenkinek megvan a párja ha te normálisabb fajta vagy, akkor találj egy hasonló lányt, ne olyanokat akarjál felszedni, akik a kivagyi, nagymenőkre buknak.
2019. jún. 26. 19:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az egész család zenél. Ebből kiindulva sosem álltam volna le zenésszel. Egye meg őket a fene.

A BMW meg nem érdekelt soha. A páromnak jogsija se volt mikor összejöttünk.

2019. jún. 26. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem szempont egyik sem.
2019. jún. 26. 20:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Önmagában egyik se, de most direkt azt fogom írni, hogy a 2., csak hogy felb4szd magad.

Hozok popcornt :D

2019. jún. 26. 20:19
 15/21 anonim ***** válasza:

Őszintén, egyik sem az. Mindkettőnek megvan a maga híre. A BMW-sről tudvalevő, hogy a "kivagyijanik" veszik, akik olyan nagyra vannak magukkal, mert vettek egy középkategóriás német autót (azért lássuk be, a BMW-Audi-Merci triumvirátus közül egyiket sem lehet luxusautónak titulálni), és jellemzően az arroganciájuk fordított arányosságban áll a szellemi tevékenységükkel, szóval emiatt nem szívesen ismerkednék BMW-s pasival. Gitárossal/zenésszel meg azért nem, mert az ilyenekről szóló sztereotípiák (túlérzékeny, nőcsábász, csóró életművész) nem igazán vonzanak.

Nyilván ha meg valaki eltér a sztereotípiáktól, és a személye vonzó, szimpatikus, akkor az se érdekel ha gitáros BMW tulajdonos, az se ha csak egyik vagy másik és az se különösebben foglalkoztat, ha egyik sem. A személyes vonzalmam nem ezektől függ, még ha az ismerkedés kezdetén befolyásolnak is az előítéletem.

2019. jún. 26. 20:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Aki gitározik annak nem lehet bmwje? Akinek bmwje van nem gitározhat? Mióta? Ez olyan mintha egy vegetáriánust hasonlítanál egy ukrán nyelvtanárhoz, az egésznek kb semmi relevanciája.
2019. jún. 26. 21:04
 17/21 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
11-es, BMW-t összekötni férfiassággal? Lól. Ha majd egy Rolls Royce Phantomból szállsz ki, akkor menőzzél. A BMW körülbelül annyira presztizsautó, mint egy Opel.
2019. jún. 26. 23:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem menőzök semmivel 17-es, nem tudom miért lettem lepontozva, én csak azt magyarázom, hogy bizonyos csajok hogy gondolkodnak, hogy ne akarjon olyan csajt akinek az ilyen alakok jönnek be. A bömös igenis egy vagány dolog a maga kategóriájában, alapvetően ez a célja a márkának, az ilyen alakok bevonzása. A Rolls nem nekik van kitalálva, hanem inkább az arisztokráciának, milliárdosoknak, annak is megvan a maga vonzódási köre nyilván. Az Opel egy tipikus kispolgári autó, a Népautó alá is kategorizálva, nem a feltűnési viszketegségben szenvedő, fiatal masculin csajozógépek álomautója, persze néhányan azt is előtudják adni, ha nem telik többre. Nem az autó a vonzó a csajoknak, hanem aki benne ül és mondom hogy lehet azért valamilyen szinten általánosítani.
2019. jún. 27. 00:12
 19/21 anonim ***** válasza:
[link] ilyene van, nem neveznem szar ocskavasnak, egyebkent semmilyen autoja nem volt amikor osszejottunk, buszozott. Gitarozni a tabortuzes verzioban potyoreszik es ezt a tudasat sem csillogtatta az ismerkedes alatt. De! Zsenialis a humora, 5nyelven beszel, szereti a gyerekeket, diplomas, van jovokepe, tervei, sportol es nem utolso sorban korrekt es huseges. Az utitars szemelye a fontos, nem a kozlekedesi eszkoz, de ezt soha nem fogjatok felfogni.
2019. jún. 27. 02:24
 20/21 anonim ***** válasza:
A zenészektől kiráz a hideg, a művész lélek típusú emberekkel sosem találtam meg a közös hangot, így ha csak ezt a két tényezőt lehet figyelembe venni, akkor a BMW-st választanám, de egyébként nem szempont nálam az autó (megléte sem, nemhogy a márkája), meg amúgy sem értem ezt a felhajtást a BMW körül, nekem nem tetszenek.
2019. jún. 27. 05:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!