Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró szőrzet a párkapcsolatban?!
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és szingli. Ezzel nem is lenne bajom, viszont egy hormonprobléma miatt az átlagosnál sokkal szőrösebb vagyok még olyan helyeken is, ahol az átlag lányok pihéket se látnak.. A sok szőr miatt nem merek közeledni senki felé. Fiúk/férfiak titeket ez mennyire zavar?2019. jún. 25. 22:15
11/15 anonim válasza:
Gyakrabban kell epilálni. A hason és más helyeken is, ahol megjelenik. Idővel ritkul azért, ha gyakran epilálsz. Egy ismerősömnek szinte szakálla volt. Ő epilálta, aztán megunta és végleges szőrtelenítéssel megoldották neki. De mindezt már akkor, amikor férje volt. Nem a pasit zavarta, hanem őt.
12/15 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyanez a problémám. Nagyon szőrös az állam, hasam. Érdekes mód a bajszomon, karomon szinte semmi. 4 hetente járok gyantáztatni, kivéve a hasat és hónaljat, azt 2 hetente.
Páromat nem zavarja, engem nagyon. Plusz én most vagyok terhes és azt hittem majd a terhesség a maga kis hormonkoktéljával csökkenti. Hát szép álom volt :D
Ha meglesz a gyerek akkor végleges szőrtelenítés.
13/15 anonim válasza:
Szia,én vettem villanófényes szőrtelenítőt,nagyon jó
Én is szőrösebb vagyok mint kellene.Szerintem megérné neked is beruházni egyre.
14/15 anonim válasza:
A valóság teljesen más, millió hozzád hasonló ilyen nő van. Sokuknak pedig szimpla genetika.
15/15 anonim válasza:
Nekem rengeteg szőröm van és igen,van bajusszom és az államon is van bőven. Olyasmi mint láb, kar,has, már meg sem említem, mert a férfiakat is megszégyeníteném. Párkapcsolatban semmi gondot nem okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!