Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mire van szükségetek egy párkapcsolatban és hogyan kezdeményezzünk?
Szóval 21 éves vagyok, kezdek aggódni amiatt, hogy nem lesz barátnőm.
Biztosan az is közre játszik hogy nincs egyetemi végzettségem viszont ez így alakúlt, ezen már nem tudok változtatni.
Sajnos az is egy negatív pont, hogy nem igazán vagyok szórakoztató személyiség.
Sokat gondolkodtam ezen az egészen és sokszor gondoltam hogy lehet nagyok az igényeim.Ez így nem igazán igaz, mert engem nem igazán érdekel, hogy milyen végzettsége, vagy hogy mennyi pénze van az adott személynek.Engem a belső érdekel hogy milyen ember, legyen szép arcú, csinos, kedves és legyen stílusa, nagyjából ennyi.Olyan lányt pedig nem szeretnék barátnőnek aki nem is igazán jön be, az neki sem lenne jó és nekem sem.Ezzel megint az a gond, ha folyamatosan csak várok akkor elszáll majd felettem az idő...
Most sok ember jöhet azzal, hogy miért nem próbálkozom.Próbálkozom én, csak sajnos nem igazán akar összejönni, persze sokszor az lehet a gond, hogy nem igazán vagyok “tökös csávó”, ha az is lennék az igazából nem is én lennék, mert én mindig is egy visszafogott személyiség voltam.Nem szeretnék más bőrébe bújni, magamat szeretném adni.
De, igenis nagyok az igényeid. Ugyanis a legtöbb férfi szép arcú, csinos, kedves és stílusos lányt keres, ha nagyvonalakban össze kéne foglalniuk. Az anyagi helyzete és a végzettsége pedig kb a kutyát se.
Ha jól néznél ki, már lett volna bőven barátnőd, mert megtalálnak maguktól. Hasonlóképp, ha van lóvéd. És ahogy leírtad, kifejezetten szórakoztató sem vagy. Viszont az igényedi olyanok, mint egy kifejezetten jó parti férfié. Nos akkor érted már a bibit?
Én értem amit mondasz, de azzal nem értek egyet hogy nem nézek ki jól😅
Vagyis na ez hülyén hangzik, nem azt akarom mondani, hogy én milyen szép vagyok, én vagyok a legszebb, hanem azt hogy állítólag nem nézek ki rosszul.
Jó most nem azt mondom hogy úgy nézek ki mint egy modell, de azt ki merem jelenteni, hogy igenis van egy saját stílusom, ami szerintem elég sok csajnak bejön, mert meg-meg szoktak nézni a lányok.
Szerintem a lányok nagy része nézi a végzettséget is, de ha szerinted nincs úgy, hat legyen neked igazad.
A legnagyobb gond a személyiségemmel van(sajnos).
Próbáltam szórakoztató, fecsegő személyiség lenni, de az az igazság hogy az nem én vagyok.
Igen nem vagyok egy gazdag fiú, viszont nem mondanám magamat szegénynek sem, mert hála Istennek van egy jó munkahelyem(külföldön) ahol elég jól fizetnek.Persze ezt a magyarországi fizetésekhez mértem, itteni fizetésekhez csak átlagos, vagy még annak sem mondható.
Kifejtenéd, hogy mi a baj a stilusommal?
Komolyan kérdezem, ha már ide böfögtél remélem meg is tudod indokolni amit írsz.
Értem én, hogy nem vagyok a világ legjobb és legviccesebb pasija, de azért túlzásokba se essünk.( ha neked ez a véleményed elfogadom, te biztosan egy tökéletes ember vagy...)
Pont a kulonleges, extrem szemelyiseg visz tavolabbra a parkapcsolatoktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!