Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni a bulis elutasításokat megaláztatás és sérülés nélkül?
gondolok arra, amikor tetszem egy nőnek, de a barátnője lökdös el irigységből.
Ezt a tök hétköznapi dolgot miért nem vágta rá egyből mindenki?
Gondolom csak én találom ki....(nem.)
a szekus téma meg megtörtént velem...jártam egy pesti helyre, ami azóta bezárt...és mivel nagyon kevés nőnek tetszem, igy csak körbe körbe járkáltam keresve, hogy hol lehetnek rám vevők.
Ebből az lett, hogy bevittek motozásra a szokásos sablon szöveggel..."hasonlitasz valakire, akit keresünk"
Ó tényleg? feltünik honapokkal később, hogy hasonlitok valakire, miközben heti szinten a pofámba néz a szekus?
Egyszer megcsinálták ezt velem az ország másik végén is egy teszkóban, mert 2 percig kameraárnyékban voltam és egy sepciális USB kábelt kerestem.
egyből azt gondolták, hogy lopni akartam....elmondásuk szerint videojátékokat....persze a környéken nem volt videojáték de oké.
Véletlenül nincs neked üldözési mániád?
Amúgy próbálkozni szabad, értelmesen, normálisan. Mièrt kéne megvédeni magad, ha a kiszemelt lány arrébb tol? Nehogy már fájjon. Szépen fogod magad és tovább mész. Ha a lány is érdeklődik irántad, akkor nem fogja engedni hogy a barátnője elküldjön. Amúgy meg nekem nőként az a tapasztalatom, hogy sajnos nagyon nagyon kevesen értik meg, hogy a nem, az nem és nyomulnak tovább. Akkor nyilván az ember agresszívabban lép fel, én már ütöttem is meg pasit azért mert nyomult továbbra is, hiába szóltam többször is normálisan. Nem jellemző azért, hogy a normálisan közeledni próbáló pasikat egyből agresszívan küldik el, ha igen, akkor túlságosan nyomulsz.
pedig nagyon sokszor volt h a baratno nyomta a blokkolast,sokszor vallalhatatlanul aggresszivan
es ha egy ilyen megut akkor en visszauthetek?
csak kerdezem mert sztem ne az irigy baratno mondja meg h en kivel ismerkedhetem
A kiszemelt lánynak is van szája, ha ismerkedni akar veled és vevő a közeledésedre, akkor azt jelzi.
Megismétlem, ha fizikailag lép fel a közeledésed ellen bárki, akkor valószínűleg nem értesz a szép szóból.
mert mit kellene csinálni, amikor odajön egy ilyen cockblock nő és elkezd alázni a csaj előtt?
HM?
Asszem nem arra a játékra fizettem be hogy ismeretleneknek keménykedjek vissza, meg hogy megvédjem magam, hanem a csajjal szeretnék ismerkedni
Két szó erre:
Kígyók..., kígyóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!