Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csomó fiú miért küld el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csomó fiú miért küld el az anyámba és sértődik meg, ha nem írok vissza azonnal?

Figyelt kérdés

Van, aki két perc után már írta, nem viccelek, KÉT PERC után, hogy "látom, ennyi volt, jó hamar lekoptattál". Ez persze kirívó eset, de általában már 1-2 óra után zaklatnak, hogy mi van, miért nem írsz??? Aztán lek..urváznak, elküldenek az anyámba, hogy mekkora szemét vagyok, minden nő ilyen rib...anc. Közben meg akkor szoktam nem visszaírni, ha dolgozom, alszom, a barátaimmal vagyok.

Mi van veletek, fiúk?

2019. jún. 23. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert a te letezesed célja az hogy elérhető legyél számukra. 🙄
2019. jún. 23. 20:50
 12/15 anonim ***** válasza:
9-es ezzel egyetértek, a férfi a hülye ilyen esetben, én csak azt magyarázom, hogy miért ez a reakció.
2019. jún. 23. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
29%

Beszélgettél már élő emberrel kérdező? Olyankor szokott az lenni, hogy minden előjel nélkül lefagytok 1-2 órára vagy napra? Ugye, hogy nem. Köszöntitek egymást a beszélgetés elején, beszélgettek, majd elköszönök, ha vége a beszélgetésnek. A chat ennek a megfelelője. Akkor használj chatfelületet, ha BESZÉLGETSZ, ha várni akarsz közte órákat vagy napokat, akkor az SMS üzenethez hasonló stílusban írj vagy írj levelet. Vagy ha ezekhez nincs kedved, tájékoztasd a beszélgetőpartnered, hogy mos közben éppen mást is csinálsz, így a válaszaid szaggatottak lesznek időben. Ezt a faxért kell a szátokba rágni folyton?

32/f

2019. jún. 24. 06:02
 14/15 anonim ***** válasza:
8%
Igaza van az elõzõnek.
2019. jún. 24. 09:11
 15/15 anonim ***** válasza:
40%
Igaza van az előző előttinek, mert 10ből 99eltünik ha 1 nagyobb kamugépet talál. Szóval az alapvető intelligenciája is hiányzik ezeknek a "lányoknak", mint köszönés, elköszönés ha elmegyek, stb... Ráadásul, ha annyira gyökér voltál kérdező, hogy itt ilyen metroszekszuális kis fiucskákat néztél ki magadnak, az még hab lesz a tortán.
2019. jún. 24. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!