Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csomó fiú miért küld el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csomó fiú miért küld el az anyámba és sértődik meg, ha nem írok vissza azonnal?

Figyelt kérdés

Van, aki két perc után már írta, nem viccelek, KÉT PERC után, hogy "látom, ennyi volt, jó hamar lekoptattál". Ez persze kirívó eset, de általában már 1-2 óra után zaklatnak, hogy mi van, miért nem írsz??? Aztán lek..urváznak, elküldenek az anyámba, hogy mekkora szemét vagyok, minden nő ilyen rib...anc. Közben meg akkor szoktam nem visszaírni, ha dolgozom, alszom, a barátaimmal vagyok.

Mi van veletek, fiúk?

2019. jún. 23. 19:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Sértődékeny hülyék.

Ha ezen ennyire kiakadnak, nem veszítettél semmit.

2019. jún. 23. 19:43
 2/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
77%
Nem gyerekes idiótákkal kéne ismerkedned. Erről ennyit.
2019. jún. 23. 19:44
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Magából indul ki. Azt hiszi, hogy te is 0-24 a gép előtt ülsz.
2019. jún. 23. 19:46
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Ez egy jó szűrő.
2019. jún. 23. 19:50
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

Felnőtt kategória ez itt.

Az nem jutott eszedbe, hogy férfiakkal ismerkedj, ne fiúkkal?

2019. jún. 23. 19:53
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

"Mi van veletek, fiúk?"

Velünk fiúkkal, vagyis inkább férfiakkal semmi. Nekünk, normális férfiaknak nincs időnk egész nap a gép előtt punnyadni, és vadidegen lányok válaszáért kuncsorogni, hisztizni és zaklatót játszani. Az ilyen kis gyökereket meg simán tiltsad a fenébe, másból úgysem értenek.

2019. jún. 23. 20:02
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Ezek nem normálisak. Keress felnőtt, érett férfit!
2019. jún. 23. 20:08
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Fiataloknál azért, mert azok a csajok akiknek bejön valaki állandóan írnak, zaklatják a másikat, de ha nem is akkor is nem órák múlva válaszolnak, és nem két szóban, ”csomo fiú" -itt a gond, találj olyat aki tényleg bejön. Én nem szoktam kikerni magamnak ha valakinek nehezére esik válaszolni, csak úgy veszem hogy nem érdeklem (haveroknal is, mindenkinél). Azok a srácok csaj olyan lányokra vágynanak, akik fordítva is rájuk, ugyanolan szenvedéllyel. Persze éld az életed, nem arra mondom, hanem amikor szabadidőben se érdekel, hogy megnezd, hogy irt-e a másik, mondom találj olyat aki érdekel.
2019. jún. 23. 20:23
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
#8: Nem az a baj, ha valaki elvárja a gyakoribb kommunikációt, hanem az anyázás és ri*bancozás, ha nem úgy alakul, ahogy elgondolták.
2019. jún. 23. 20:27
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
Végén még arról is te tehetsz, hogy valami szociopata bunkó lerib.ncozott. Értékes kommentek a felnőtt férfiaktól (ugye).
2019. jún. 23. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!