Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomó fiú miért küld el az anyámba és sértődik meg, ha nem írok vissza azonnal?
Van, aki két perc után már írta, nem viccelek, KÉT PERC után, hogy "látom, ennyi volt, jó hamar lekoptattál". Ez persze kirívó eset, de általában már 1-2 óra után zaklatnak, hogy mi van, miért nem írsz??? Aztán lek..urváznak, elküldenek az anyámba, hogy mekkora szemét vagyok, minden nő ilyen rib...anc. Közben meg akkor szoktam nem visszaírni, ha dolgozom, alszom, a barátaimmal vagyok.
Mi van veletek, fiúk?
Sértődékeny hülyék.
Ha ezen ennyire kiakadnak, nem veszítettél semmit.
Felnőtt kategória ez itt.
Az nem jutott eszedbe, hogy férfiakkal ismerkedj, ne fiúkkal?
"Mi van veletek, fiúk?"
Velünk fiúkkal, vagyis inkább férfiakkal semmi. Nekünk, normális férfiaknak nincs időnk egész nap a gép előtt punnyadni, és vadidegen lányok válaszáért kuncsorogni, hisztizni és zaklatót játszani. Az ilyen kis gyökereket meg simán tiltsad a fenébe, másból úgysem értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!