Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell úgy bulikban ismerkedni nőkkel, hogy ne essen bántódásom?

Figyelt kérdés

És persze az is jó lenne, ha nem érne megaláztatás idegen emberek előtt. Nem akarok lesajnáló pillantásokat...

Sok fiut látok beégni nők előtt, és mit ne mondjak...én is lesajnálom őket, de csak azért, mert sokkal jobban is csinálhatnák...nekik nem lenne nehéz, mert sokkal jobban néznek ki mint én...

Ha én legalább olyan fellépést hozok össze, mint egy bénább szépfiu (akit még ennek ellenére is elfogadnak)...nos az én esetemben az még bőven elutasításhoz vezet.

Amit szabad jupiternek ugyanis...

de a nőket amugy állitolag ÚGYSEM érdekli a külső (khm)

Mert a viselkedés fontosabb (khm)

Na mindegy, szóval egyedül csajozni kicsit nehéz.

2019. jún. 23. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy helyes akkor elég nehéz ismerkedni sajnos. Mert úgyis lesz melletted a buliban 30 másik bika aki jobban néz ki vagy izmosabb.

30F

2019. jún. 23. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Te inkább ne csajozz.
2019. jún. 23. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Félreérted a bulikat!

A bulik nem ismerkedési helyek!

Szóval most, hogy ezt tisztáztuk, lehet folytatni...

A buliba az emberek általában közeli ismerőseikkel-batátaikkal mennek, hogy ott szórakozzanak, egymással! Hogy jól érezzék magukat.

Persze nyitott a lehetőség az ismerkedésre is, de nem mindenkivel, és pláne nem úgy, hogy elszakíts valakit a társaságától! Szóval a legjobb az, ha társaságokhoz csapódsz, részt veszel a szórakozásukban. Azaz a buliba te is úgy menj, hogy az neked szórakozás legyen, és jól tudd érezni magadat! Legyél nyitott a többi emberre, szeresd őket, élbezd, hogy vannak neked, akármilyen korúak-neműek is legyenek, élvezd a táncot és a zenét!

Aztán ha valakivel úgy alakul, hogy megvan a szimpátia, beindul kölcsönösen a kémia, akkor nyertél. De nem ezért kell buliba menni.

2019. jún. 23. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Bulikban a kulso szamit. Soha senki nem tagadta ezt a tenyt, nem tudom miert vagy ezen fennakadva.
2019. jún. 23. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehetetlen. Nem csak bulikban, hanem bárhol. Nem lehet úgy ismerkedni, hogy ne legyenek kudarcaid, olyan nincs, hogy 10-ből 10, 100-ból 100 nőnek bejössz. Ha ezt elfogadod, akkor már könnyebb lesz az életed.

Amúgy szerintem úgy lehet ezt minimalizálni, ha nem felszedni akarod, hanem csak úgy beszélgetsz és ha látod az érdeklődési jeleket, akkor viszed tovább a folyamatot. Ehhez mondjuk kell egy kis rutin, de azt is csak úgy lehet megszerezni, ha közben kudarcok is érnek és tanulsz belőlük.

2019. jún. 23. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi az hogy a buli nem ismerkedési hely?

Sorolj már fel kifejezetten ismerkedési helyeket:)

2019. jún. 28. 00:13
 7/8 A kérdező kommentje:

ismerkedési helyek...a'la átlagember:

éldegélem az életemet, sodródok az érzelmeimmel

csodálokozom, hogy a munkahelyem csak olyan amilyen

összejövök azzal, akivel összesodor az élet

"majd lesz valahogy, olyan nem volt, hogy ne legyen sehogy"

2019. jún. 29. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

netes társkeresők. Azok az egyetlem helyek, amik ismerkedésre vannak teremtve.

Vagy ha sarkalatosak vagyunk, akkor még a céges csalatépítőt idevehetjük, gólyatábort és hasonlókat. Ezek azért vannak, hogy a közösség tagjai jobban megismerhessék egymást.

Más hely az nem ismerkedésre való. Nyilván érdemes nyitottnak lenni, és ha úgy adódik, akkor bárhol meg lehet szólítani az embert. De ezt direktbe nyomni nem javasolt, egy gyakoris kérdezőnek nagyon nem! Egy extrovertáltnak talán, akinek nyertes beszélőkéje van. De egy gyakoris kérdezőnek egy random buli az nem ismerkedési hely tényleg! Ez van.

2019. jún. 30. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!