Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek mitől számít egy férfi kövérnek?
Én azt tapasztaltam mostanában hogy teljesen megváltozott az emberek vékony-kövér felfogása.
Pl : vannak nők akik szerint a 70 kilós férfi az átlag. Aztán vannak olyan nők is akik kicsit idősebbek, azt mondjuk 20 éve amikor ők fiatalok voltak akkor a 85-90 kilós férfiakra mondták hogy átlagos. Ugyan így a vékony , és kövérség elméleti határai is elcsúsztak. Ismerek olyan lányt baráti társaságból aki mindig gúnyolja a pasiját hogy imádja a “nagy maciját” ! Tudjatok milyen az a nagy kövér maci ? 180 körüli magas 75-80 kilós ember! Aki nem sportol, de nincsenek húrkái vagy sőrhasa. Szóval brutális hogy a lánynak a pasija már dagadéknak számit. Nem ide tartozik de amúgy a pénze miatt van a nagy macival! 😂. Tegyetek be képeket 1 -1 példával hogy mi számít nektek vékonynak,átlagosnak és kövérnek!
"azt mondjuk 20 éve amikor ők fiatalok voltak akkor a 85-90 kilós férfiakra mondták hogy átlagos."
A lakosság az elmúlt 20 évben csak hízott.
"Az 1980-as évek óta az elhízás előfordulása megközelítően megháromszorozódott Európa országaiban. "
Mivel hazánk Európa legkoverebb nemzete lett, nyilván itt méginkább.
Nem nőkén, de... -
70? Ha csak a csontom, a belső szerveim és a bőröm maradna, na akkor talán lehetséges volna. Nekem az ideális 85-90 közé teszi az összes felmérés, szóval én már kiegyeznék magamnál egy 95-100al
A 20-24%-nál húznám meg a határt, az nem is kövér de nem is vékony. Persze ez egyéni megítélés.
180 centihez 69 kiló vagyok kb. A nők többsége elhajt már csak az alkatom miatt is. Gondolom, kövérként is hasonló a helyzet.
Semmi gond, legyél enyhén szálkás, széles vállú, jóképű, és máris neked kell levakarnod magadról a nőket.
Ember, ne a múltban élj már, kérlek, hanem a jelenben. Régebben meg mindenki szőrös volt, manapság meg mindenki szőrtelenít. Változnak az idők, változnak a szokások.
Nem kell mindenben miérteket keresni, csupán sodródni kell az árral.
Párom 172 centihez 63-64 kg, szálkásan izmos, vékony. Régebben kondizott, akkor volt, hogy annyi izmot szedett magára, hogy 70 kg is volt.
Tehát nem mindegy, hogy a súlyod miből tevődik össze, több zsírból, vagy több izomból.
Pl. ha a párom magasságát nézzük és csak zsírosan hízna, akkor már kb 8-9 kg-val nehezebben már nem biztos, hogy tetszene nekem. Efölött, meg eleve kizárt.
Nem szeretem, ha egy ember elhagyja magát, hízik, mint egy d..sznó.
A betegség miatti hízás és fogyás külön kategóriát képvisel.
Ha valaki hajlamos a hízásra, akkor pedig figyeljen oda, hogy mit eszik és sportoljon mellette.
Vékony:
Átlagos:
Sportos:
Kövér:
Túlsúlyos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!