Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkanélküli nem találhat átlagos vagy átlag feletti kinézetű barátnőt?
Sajnos jelenleg nincs munkám se barátnőm és még szűz is vagyok.
Pénzem nincs sok de pont annyi hogy megtudok élni nagy nehezen. Ettől jól nézek ki és egészséges vagyok. Nagyon csúnya barátnőm lehetne de azokat nem akarom. Esély? F/28
Nekem most van egy alakulo kapcsolatom, a sracnak nincs munkaja, de keres, mivel ahol eddig volt, nem termelt eleg bevetelt. Engem nem zavar, ha tudja allni a kiadasait, a benzinpenzt, neha egy kozos fagyizast. Nem vagyok csunya, szerintem szep lany vagyok, o is erezteti velem ezt.
De attol, hogy lesz penzed, nem egyenlo azzal, hogy szep baratnod lesz. Az nagyban fugg a kulsodtol is.
Én kB olyan voltam mint te. Céltalanul, sőt rosszabb, mert függő voltam. Aztán megismertem egy csajt, lett munkám, most már függő se vagyok.
Csajt akartam, a többi csak azért lett mert kellett az igényeinkhez.
Szép dolog a szerelem, de lakni is kell valahol, meg enni is kell. Meg a többi amire vágysz.
Szóval így utólag, jobban jársz ha előbb megteremted a feltételeket, és utána keresel nőt. Jobb nőt fogsz kapni.
28 éves, szűz, munkanélküli, szülei tartják el. Az ebből kikövetkezethető személyiségjegyek, torzulás az, ami iszonyat gáz tud lenni.
Ezek alapján a potenciál szikrája sincs meg benned, hogy legalább a későbbiekben fel tudnál valamit mutatni.
Mióta és miért vagy munkanélküli?
Teszel érte, hogy ez változzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!