Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkanélküli nem találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküli nem találhat átlagos vagy átlag feletti kinézetű barátnőt?

Figyelt kérdés

Sajnos jelenleg nincs munkám se barátnőm és még szűz is vagyok.

Pénzem nincs sok de pont annyi hogy megtudok élni nagy nehezen. Ettől jól nézek ki és egészséges vagyok. Nagyon csúnya barátnőm lehetne de azokat nem akarom. Esély? F/28

2019. jún. 20. 22:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28 éves ingyenélő szerencsétlen szar... Ahogyan ingyen ebéd sincs, úgy ingyen punci sem létezik! Hogy lehet valaki ennyire belb...szott?!
2019. jún. 29. 11:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem most van egy alakulo kapcsolatom, a sracnak nincs munkaja, de keres, mivel ahol eddig volt, nem termelt eleg bevetelt. Engem nem zavar, ha tudja allni a kiadasait, a benzinpenzt, neha egy kozos fagyizast. Nem vagyok csunya, szerintem szep lany vagyok, o is erezteti velem ezt.

De attol, hogy lesz penzed, nem egyenlo azzal, hogy szep baratnod lesz. Az nagyban fugg a kulsodtol is.

2019. jún. 29. 12:29
 13/20 anonim ***** válasza:

Én kB olyan voltam mint te. Céltalanul, sőt rosszabb, mert függő voltam. Aztán megismertem egy csajt, lett munkám, most már függő se vagyok.

Csajt akartam, a többi csak azért lett mert kellett az igényeinkhez.

Szép dolog a szerelem, de lakni is kell valahol, meg enni is kell. Meg a többi amire vágysz.

Szóval így utólag, jobban jársz ha előbb megteremted a feltételeket, és utána keresel nőt. Jobb nőt fogsz kapni.

2019. jún. 29. 12:58
 14/20 anonim ***** válasza:

28 éves, szűz, munkanélküli, szülei tartják el. Az ebből kikövetkezethető személyiségjegyek, torzulás az, ami iszonyat gáz tud lenni.

Ezek alapján a potenciál szikrája sincs meg benned, hogy legalább a későbbiekben fel tudnál valamit mutatni.

2019. jún. 29. 13:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen 14-es válaszok amit nem szabad elfogadnod. Az ilyen csak arra jó, hogy felszívd magad, hogy csak azért is megmutatod.
2019. jún. 29. 13:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Amelyik nő beéri a mai világban egy munkanélkülivel, az a nő kiállította magáról a szegénységi bizonyítványát. Ma ma Magyarországon munkearő hiány van, csak szólok. Akinek meg büdös a munka, ahhoz a férfihez meg gratulálni tudok!
2019. júl. 24. 16:19
 17/20 anonim ***** válasza:

Mióta és miért vagy munkanélküli?

Teszel érte, hogy ez változzon?

2019. júl. 24. 16:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Tavaly augusztól vagyok és igen teszek de csak irodista akarok lenni. Voltam gyárban de 3 hét alatt felmondtam mert nem birtam (annyira azért nem vagyok egészséges csak szerencsére nem kell tolni).
2019. júl. 24. 16:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha összeszeded magad, lesz esélyed. De így nem sok.
2019. júl. 24. 17:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Randiztam munkanèlküli hentessel. Ejtettem. Pontosan azt láttam rajta, amit most rajtad, és ez annyira zavart, hogy nem tudtam túllépni rajta: az illető meg sem próbált komolyan munkát találni, de minden munkalehetőségre volt kifogása, miért nem jó neki. Tavaly augusztus óta vagy állás nélkül. 1 éve. Hány állást pályáztál meg eddig? Tettél valamit azért, hogy találj munkát? Akivel randiztam, ő gyártotta erre a kifogásokat. (Az nehéz, ez messze van, stb) Kifogást nálad is látok. Munkára való hajlandóságot nem. Ezért nem lesz normális barátnőd.
2019. júl. 24. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!