Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is szégyellenétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szégyellenétek, hogy olyannal randiztatom valaha, aki lomizni jött hozzátok pár évvel később?

Figyelt kérdés

18 éves voltam, egy jóképű, aranyos srác volt... Világos barna hajjal, fehér bőrrel, normális ruhái voltak.

Azóta lezüllött. Elhízott, többször elvették a jogsiját ittas vezetésért. Azt sem tudtam, hogy c...ny, de csak félig amúgy.

Néha ha nincs cdaja így r ám ír, félévente, mondtam, hogy barátok lehetünk. De ez olyan kínos, hogy le is tiltottam.

Ma.megjelent lomizni... Vasat kunyerált, kinéztem és apámmal egyezkedett...

😂😂😂 Már nem is néz ki jól kicsit sem. Szerencsére a szüleim nem tudnak erről.

2019. jún. 19. 22:49
1 2
 11/13 érdeklődő63 ***** válasza:
7%
utolsó sok romantikus sorozatot nézel. a kérdéskiíró meg a valóságról írt.lehet nem tagadtad volna le ha a helyébe vagy, csak épp átmentél volna az utca túloldalára ha szembe megy veled egy zsák szeméttel a hátán szesztől félkómás állapotban. szóval maradj a valóságba ne romantikázz
2019. jún. 20. 10:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ismerősöm (nem barátom.) Kutya sétáltatásnál örültünk ha összetalálkoztunk. Később már meg is beszéltük. A szemem láttára züllött le. Először csak aprót kéregetett. Nem ment el dolgozni mert nem kapott olyat ami nem fizikai. Utóbbit meg rühellte volna.Én leépítettem. Azt már nem szerettem mikor az utcán koszosan, részegen jött elém.
2019. jún. 20. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:

11-es, nem nézek romantikus sorozatot, sosem néztem. Persze, lehet tagadni,hogy valamikor bármi köze volt Hozzá, de volt. Nem azt írtam,hogy ugorjon a nyakába és üdvözölje, de fölösleges tagadnia. Korábban normális volt, Vele volt. Most nem az, nincs Vele. Egyszerű.

Senki nem marad olyan amilyen ezelőtt x vagy xx évvel volt. Szegényebb lesz, gazdagabb, kövérebb, soványabb, normálisabb és kevésbé az. A sors mindannyiunkat alakít.

2019. jún. 20. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!