Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szégyellenétek, hogy olyannal randiztatom valaha, aki lomizni jött hozzátok pár évvel később?
18 éves voltam, egy jóképű, aranyos srác volt... Világos barna hajjal, fehér bőrrel, normális ruhái voltak.
Azóta lezüllött. Elhízott, többször elvették a jogsiját ittas vezetésért. Azt sem tudtam, hogy c...ny, de csak félig amúgy.
Néha ha nincs cdaja így r ám ír, félévente, mondtam, hogy barátok lehetünk. De ez olyan kínos, hogy le is tiltottam.
Ma.megjelent lomizni... Vasat kunyerált, kinéztem és apámmal egyezkedett...
😂😂😂 Már nem is néz ki jól kicsit sem. Szerencsére a szüleim nem tudnak erről.

11-es, nem nézek romantikus sorozatot, sosem néztem. Persze, lehet tagadni,hogy valamikor bármi köze volt Hozzá, de volt. Nem azt írtam,hogy ugorjon a nyakába és üdvözölje, de fölösleges tagadnia. Korábban normális volt, Vele volt. Most nem az, nincs Vele. Egyszerű.
Senki nem marad olyan amilyen ezelőtt x vagy xx évvel volt. Szegényebb lesz, gazdagabb, kövérebb, soványabb, normálisabb és kevésbé az. A sors mindannyiunkat alakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!