Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én fogok kelleni valaha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fogok kelleni valaha egy nőnek így?

Figyelt kérdés

Nincs túl jó személyiségem.

Introvertált, csendes és szerény vagyok. Ez ugye nem túl előnyös ismerkedéskor. De lelkiismeretes, megbízható, segítek akinek tudok és jó lelkű vagyok, ezt nem én találtam ki, és nem magamat akarom dicsérni, hanem mások mondták. Ha lenne párom akkor őt mindennél jobban szeretném.

De szerintem mivel nem beszélek sokat emiatt szerintem nekem sosem lesz senkim, leginkább azért mert nem tudom megismerni. Bár ne így lenne:)

A kinézetem: 189 cm és átlagos testalkat.

Szabadidőben szeretek sportolni, ide oda menni, főleg ha lenne barátnőm.

Később természetesen szeretnék majd családot is:)

Van olyan nő aki ezek alapján elfogadna barátnak?

2019. máj. 23. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Bárcsak én is ilyen lehetnék mint Jézus Krisztus, akinek egyetlen rossz tulajdonsága, hogy csak jó tulajdonsága van...

Te sem gondolod komolyan, hogy ez az ami miatt nincs senkid...

2019. máj. 23. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Haver, ezt az oldalt már kismillió hozzád hasonló szoc. fóbiás próbálta meg társkereső gyanánt használni, sikertelenül.
2019. máj. 23. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze. Lányból is van rengeteg ilyen.

Bár az ciki, ha egymással sem tudtok jót beszélgetni, akkor minek a pár...

Én sosem voltam társaság központja. Általában az van, hogy csendben figyelek, vagy matatok a háttérben ilyen helyzetben. Arra viszont igenis van igényem, hogy jókat beszélgessek. Csak kétszemélyes helyzetben.

2019. máj. 23. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Keress pénzt!
2019. máj. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!