Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komolyabb visszautasítás utáni napok-hetek nálatok hogy szoktak telni?
Figyelt kérdés
Lányok és fiúk véleményére is kiváncsi vagyok2019. jún. 19. 20:10
2/10 anonim válasza:
Szomorúan. Sírás, ilyesmi.
férfi
3/10 anonim válasza:
Szomorúan. Sírni azt már nem tudok 200 visszautasítás után, csak öngyilkossági gondolataim vannak, meg ilyesmi.
5/10 anonim válasza:
Nem hagyom, hogy elvegye a kedvem. Megpróbálom elfelejteni, más lányokkal próbálok ismerkedni. Mert csak úgy fogom tudni kiverni a fejemből, ha találok valaki mást, aki jobban érdekel.
6/10 Szergej55 válasza:
Elmegyek a komáimmal, iszok egy sört. Aztán még négyet, jó hangulatban elválunk, és kész, az élet megy tovább, az illetővel pedig nem foglalkozom többet, minden nemű kapcsolattartást nullázok ettől kezdve.
7/10 anonim válasza:
Dühösen, gyűlölettel teli, ilyenkor ingerlékeny és bunkó vagyok mindenkivel, még mielőtt megszólalok, akkor látszik az arcomon és a szemeimben az utálat mindenki iránt. Kereskedelemben dolgozok egyébként, jól szokott esni legalább az általam elszenvedett sérelmekből egy kicsit törleszteni a világ felé azzal, hogy de jure elküldök mindenkit olyan helyekre, amiket a fantáziátokra bízok. Mondjuk tucatnyi visszautasítás után már kissé megcsömörlöttem, kezdem kevésbé magamra venni ezeket a dolgokat - cserébe most már állandóan vannak öngyilkossági gondolataim és állandóan vagyok paraszt mindenkivel szemben. 26/F
8/10 anonim válasza:
> de jure elküldök mindenkit olyan helyekre
Nézz utána a "de jure" jelentésének ;)
9/10 anonim válasza:
@8
Köszönöm szépen a tippet, de tökéletesen tisztában vagyok vele. Kicsit átvitt értelemben használom, de tudom, mit jelent. Ha "de facto" elküldöm a pibe, az azt jelenti, hogy szó szerint azt mondom neki, hogy "menj a csába"; ha "de jure", akkor nem szó szerint mondom ki konkrétan, hogy kopjon le, csak elég erőteljesen utalok rá.
10/10 anonim válasza:
Én ilyenkor a munkába folytom a bánatom,meg programokat csinálok megyek innen oda onnan ide 😀Ha le vagyok kötve hamarabb túl vagyok rajta és nem rágódok minden Egyes mondatán.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!