Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénz kell egy kapcsolathoz?
#13 😁😁😁😁😁😁
Szerinted egy férfi mit választna a pénzt és sikert nő nélkül ( a prosti nem számít ) vagy hogy szegényen de csajozhat.
Minden férfi a nők miatt akar több pénzt , mert a nőknek csak az számít . Több pénz = több nő egyetlen dolog van amiből a férfi maga miatt akar jobbat és a nők is buknak rá az az autó ( vagy motor ) minden más csak a nők miatt van.
Nem azért nem lesz nőd, mert csóró vagy, hanem mert úgy gondolkodsz, mint a 14es válaszodban.
Ostoba gyökér.
#16 😂😂😂😂
Mond el legyszi hogy mi is az ostobaság abba amit írtam?
Az ilyen reakcióid miatt:
"Bocsáss meg., Örülnék ha eltakarodnál végre a kérdéseim alól. Tudom hogy egy boszorkány vagy és fáj az igazság, de teli van már veled a f@@zom. Kis taknyos sz@r alak. Na szevasz."
#18 ezt mire írtad?
Én vagyok a kérdező . Ezt ki is írja az oldal. Úgyhogy nem tudom kivel beszélget vagy hogy ki boszorkányok le , vagy kinek irogatsz. Én vitatkozni szeretek a véleményemet a saját tapasztalataimmal alátámasztani . Amikor tévedek akkor is csak addig sullyedek le mint ameddig a másik .
Szóval ez a lejáratósdi nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!