Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem helyes férfiként hol tudnék tipikus csinos nőket szerezni akiknek a pénz a fontos?
Figyelt kérdés
Nem vagyok helyes férfi úgy érzem a sajnos pénz nélkül már nem igen tudnék szerezni csinos nőt. Viszont pénzem az van, most örököltem egy ingatlant Pest belvárosában nagymamámtól, illetve nettó 2-250000 Ftot keresek. Gondolkoztam ezen a puncs.hu-n de sok rosszat hallottam, érdemes oda fel regisztrálnom?2019. máj. 17. 18:35
2/13 anonim válasza:
rosszlányok.hu, vidékilány.hu
Ezeknek tényleg csak a pénz számít.
3/13 anonim válasza:
Miért gondolod hogy csak pénzzel tudnàl bnőt keresni? Annyira gáz a helyzet? Hány éves vagy?
4/13 anonim válasza:
Nem sportolsz, kondizol? Hátha azzal tudsz elcsábítani
5/13 anonim válasza:
Netto 250 kismiska. Atlagkereset.
6/13 anonim válasza:
Ennyivel labdába se rúgsz annál, aki a pénzre megy.
7/13 anonim válasza:
Itt a gyakorin is van sok olyan kiscsaj akik hasonló céllal keresnek pasit. Vagyis csak a pénz érdekli őket. Olvasgass vissza lehet találsz megfelelőt😉
8/13 anonim válasza:
Hát mutass már magadról egy képet mennyire vagy csúnya? Nem lehet hogy csak azt beszeled be magadnak? Hany éves vagy?
N
9/13 anonim válasza:
" tipikus csinos nőket" Ráadásul többet? Egyszerre?
10/13 anonim válasza:
5-800 ezer nettó amire már ugranak. A te kereseted egy kb jó szakmunkásé. Semmit nem ér !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!