Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèl èvvel ezelött szerelmet vallottam egy lànynak de akkor semmit se reagàlt, most megkeresett, h ö is komolyan gondolnà velem. Ez most mi?
Fèl ève törtènt semmit se szolt.. Bàntott a tudat h nem akar tölem semmit.. Hetekig nagyon rossz volt utàna.. Aztàn lassan lemondtam rola.. Màr nem kerestem a tàrsasàgàt.. Jobbnak làttam igy lezàrni de szerencsère ö se hivott ezidö alatt egyszerse
Tegnap este nagy hirtelensèggel nagy meglepetèsemre irt messengeren ahol leirta h volt ideje gondolkodni kettönkön ès arra jutott h èrdemes lenne megprobálnunk mert sokmindenbe hasonlitunk ès hogy ö mindigis kedvelt engem
Teljesen össze zavart h honapokig ràm se bagozott majd egyszercsak ennyi idö utàn meggondolta magàt.. Azt hozzà teszem h közben össze jött az egyik csoport tàrsàval de màr 1 honapja nincsenek együtt
Ha akkor, mikor te udvaroltál neki, szerelmet vallottál, ilyesmi, akkor nem volt párja, hanem szingli volt, akkor ez most a nincs ló, jó a szamár is helyzete..
Én ilyenbe akkor mennék csak bele, ha nagyon nem lenne más.
Amúgy ez nem a lángoló szerelem jegyében születne ez a kapcsolat, ezt gondolom te is tudod.
"Hasznos idiótaként jössz nála szóba úgymint taxi, hordár, lelki szemetesláda. Természetes csak addig amíg talál egy hajszállal is jobbat."
Sokszor ez nem hangzik olyan rosszul :D
Elbol nem utasitanam el, de azert kivancsi lennek, hogy pontosan mit es hogyan gondol a dologrol. Valljuk meg, hogy minuszban kezd egy ilyen inditas utan, de konnyen benne lehet a pakliban, hogy tenyleg javitani akar. Mivel nem ismered a masikat, nem tudhatod milyen allapotban talalta meg akkor a vallomasod. Igen, en adnek lehetoseget, ha epp nem vagyok foglalt.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!