Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők lusták, vagy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők lusták, vagy miért várják el, hogy a férfi hódítsam meg őket?

Figyelt kérdés
Milyen sokszor lehet olvasni és hallani nőktől, hogy hódítson meg a férfi udvaroljon és társai. De miért... miért egy férfinek kell energiát befektetni jobban mint egy nőnek. Vagy mi ennek az oka?
2019. jún. 16. 11:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%

Hogy kimagyaráznak már ezek a ravasz nõk mindent, munkáltatók meg piac meg ilyenek, ez rossz hasonlat.

Nekem, bennem abszolút nem csorbulna semmilyen ösztön hogyha egy nõ jönne oda hozzám. Bárcsak megérnénk végre! Egyébként teljesen igaza van annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy nekik csak válogatniuk kell. Ez aztán marha "nehéz" lehet nekik.

2019. jún. 16. 13:58
 22/35 anonim ***** válasza:
82%

Azért ez nem egy bazi nagy bukás nyílt bevallása? Hogy sosem vonzottatok egy nőt sem, és sosem próbáltak elcsábítani titeket.

Most legyünk őszinték: ha a nők is olyan macsóplayerek vagy mit lennének, mint a férfiak... Odamenne bárki is hozzátok azzal a céllal, hogy ismerkedjen?

Akivel a nő ismerkedni akar, ahhoz közeledik, aki meg nem érdekli, afelé megis miért kéne nyitnia? Szánalomból?

2019. jún. 16. 14:08
 23/35 anonim ***** válasza:
92%

A munkáltatós hasonlatot én írtam,történetesen férfi vagyok. Nem hiszem,hogy egy csúnya nő kedvére válogathat,neki is dolgoznia kell magán. Lehet,hogy eljön az idő,mikor a nők fognak kezdeményezni,de a társkeresés igenis piac.Senki nem veszi meg a félig elrothadt/penészes/szottyadt/éretlen gyümölcsöt,ha ugyanannyi pénzért kaphat minőséget is.

Tudom,ez se jó hasonlat,neked alanyi jogon jár a szép barátnő,mert...ööö...Mert létezel?Fel kellene ébredni emberek.(fejcsóválás)

2019. jún. 16. 14:14
 24/35 anonim ***** válasza:
75%
NÁLAD nem kezdeményeznek a nők. Sajnáljuk, hogy te ezt nem élted át eddig. Valószínűleg tenni is kéne valamit, hogy vonzó legyél.
2019. jún. 16. 14:39
 25/35 anonim ***** válasza:
83%

A hozzátok hasonló, frusztrált, hisztis, nőgyűlölő pö.csök , miért nem vesznek maguknak guminőt? Nem hisztizik, nem kell meghódítani, alacsonyabb, nem szólal meg. Igaz, főzni sem főz, és a szaros gatyáitokat sem mossa, de a kapcsolatotokba annyi energiát kell csak befektetni, hogy felfújjátok. Ez sem lesz nehéz, mert egy igazi nővel is csak ennyire erőltetnétek meg magatokat.

Vagy tudjátok mit? Válasszatok férfit! Majd meghódít titeket, vehettek fel magassarkút mellette, hiszen úgyis az a bajotok, hogy milyen alacsonyak vagytok, azok a ro. hadék nők meg felvehetnek olyan cipőt, amiben magasabbnak tűnnek. Sminkelhetitek magatokat, hiszen úgy irigylitek ezektől a rafinált, gonosz, lenézendő nőktől, hogy fel tudják javítani a kinézetüket.

Hajrá "uraim"!

Nekünk meg legalább könnyebb lesz megtalálni az igazi férfiakat.

2019. jún. 16. 14:53
 26/35 anonim ***** válasza:
16%
ígysem fogod megtalálni őket utolsó :D ilyen nővel normális ember nem áll le.
2019. jún. 16. 15:20
 27/35 anonim ***** válasza:
75%

Kösz! :) Most elképzeltem,hogy az incelek elkezdenek itt raplizni,mert a guminő drága,ők nem tudják felfújni,mert asztmásak,plusz,a gonosz gyártó cégek direkt nehezen felfújhatóra tervezik... :D

2019. jún. 16. 15:48
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Milyen érdekes, ők beszélnek nőgyűlöletről, és olyan bicskanyitogató gusztustalan stílusban írnak, hogy az egy férfinak is sok lenne. Leír egy férfi egy jelzőt, ami még csak nem is trágár, és máris ugrik a horda egy-két hasonló férfival kiegészülve, és ontják magukból az utálatot.

Én egyébként nem vagyok alacsony, és egy szóval sem említettem, hogy alanyi jogon jár a nő!

Viszont ha a nők is sokkal jobban kezdeményeznének, akkor esélyt kapnának olyan férfiak is, akik eddig sikertelenek voltak. Valaki írta a gyümölcsöket. Ez sántít szerintem. Egy ember nemcsak kívülről lehet "rothadt", tehát ha esélyt sem kap valaki, hogy megismerjék, hogy belül nem rothad, akkor nem tud mit csinálni. Nagy kérdés, hogy egy nő mi alapján kezdeményez. Hogyha kívülről szép egy gyümölcs, akkor az adhatna erre indokot, ha pedig a nők tényleg olyanok, mint amit sokan említenek, hogy ugyanolyan fontosak a belső dolgok is, akkor meg emiatt kéne kezdeményezni, csak ez utóbbi egy csapdahelyzet, mert ha valaki idegen, akkor meg nem fogja ezt megtenni senki, mert külsőre nem tetszik. Ilyen szempontból a gyümölcshasonlat nem jó, mert amelyik kívül rothad, az belül is. De az embereknél ez nincsen összefüggésben egymással. Na mindegy, mert már belegabalyodok lassan, de ez a kérdésben szereplő dolog valóban sok férfinak ellehetetleníti a társkeresést. Értem én, hogy legszívesebben senki nem akarná a kezdeményezés nagyon nehéz terhét magára venni, nem meglepő, hogy sok férfi sem.

2019. jún. 16. 16:05
 29/35 anonim ***** válasza:
#22 Hát pont nem az a jellemző még ma sem, hogy akivel ismerkedni szeretne a nő, ahhoz közeledik.
2019. jún. 16. 16:08
 30/35 anonim ***** válasza:
81%
#28 Pont mi, akiknek a belső fontos, nem kezdeményezünk könnyen. Merthogy a belső nem "látszik". Én azért sem kezdeményezek, mert alapjáraton én nem vonzódok senkihez. Van férfi aki jól néz ki, azt megnézem, de ennyi, érdeklődést ez nem kelt bennem. Viszont ha megismerek valakit, hallom a hangját,látom a mozdulatait, érzem az illatát, akkor már jobban felkapom a fejem. Tehát kell valamilyen hely vagy rendezvény, ahol ez megtörténik. És ha értelmes dolgokat mond és érdeklődik irántam, akkor én is érdeklődni kezdek, sőt! Akár szerelmes is leszek nagyon hamar. De az ő érdeklődése, karöltve a jellemével és intelligenciájával lesz az, ami engem felé mozdít. Ha nekem kéne kezdeményezni, nem tenném, mert senkit nem tartanék arra érdemesnek, csak ha ismerem már valahonnan, beszélgetést meg akkor én is szoktam kezdeményezni, de ha a részéről nincs érdeklődés, akkor annyi. Szóval számomra (és sok nő számára) egy baráti, haveri, munkatársi, sporttársi kapcsolatból hamarabb lesz valami. Ott pedig nem igazán van kezdeményező fél, hanem beszélgetések vannak és akkor vagy beindul valami vagy nem.
2019. jún. 16. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!