Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a volt párom, hogy hódítsam vissza. Nem tudom mi tévő legyek, össze vagyok zavarodva. Szerintetek? (Én vagyok a férfi, a párom hagyott el)
Nagy szerelemmel indult, egy év múlva eljegyzés, rá egy évre gyerek. Minden rendben ment voltak kisebb - nagyobb viták, de hol nincsenek.Az életünk nagyon szépen alakult, mentünk előre ahogyan egy normális párkapcsolatban lenni szokott. Kis fiúnk születése után minden megváltozott: nagyon sokat dolgoztam, hogy mindenünk meglegyen és a páromra maradt a háztartás és ami egy kis gyerek körül forog.... Szépen lassan kezdett el laposodni a kapcsolatunk, de én nem gondoltam soha h oda jutunk ahova jutunk. Feszültség, fáradtság .., és kin csattan ha valami nem koser, hát persze h a másikon(de itt nem kell minden napi veszekedésre gondolni, csak néha volt vita közöttünk!). Az utolsó két év így telt., de szeretetben. Egy nap be mentem dolgozni a főnököm le csökkentette a fizetésem nem kevéssel, munka után mentem az autómhoz és látom lezúzták de rendesen betétlapot meg nem hagytak ott persze. Ez a rossz nap után gondoltam este megiszok pár sört, párom tudtával persze. Haza érek kissé spiccesen erre úgy össze veszünk kis hülyeségen, hogy úgy dönt végleg elhagy mondván a jövőnkről alkotott elképzelések nem közösek ezek nem az ő tervei. Megjegyzem zárójelben h sosem bántanám meg józanul, Ő az életem értelme! Pár nap múlva össze pakolt és elköltözött a gyerekkel együtt (az én lakásomba laktunk) és haza költöztek a szüleihez a gyerekkori szobájában. Pár nap múlva találkoztunk tisztázni a dolgainkat. Azt mondta még se jelentené ki h végleg vége ad fél évet h tudjuk e rendezni közöttünk a dolgot. Teljesen összeomlottam, családnak vége lett, mi is csonka család lettünk.... Két hónapig így szeretlek úgy szeretlek volt mire össze szedtem magam egy kicsit. Rendes volt azt mondta ezt a két hónapot felejtsük el és kezdjük elölről a fél évet. Havonta vigyem el randizni egyszer és pár családi napot is tervezhetek havonta amit nem korlátozz mennyi... és ki derül mi lesz.Három hónapja szakítottunk és már egy randin túl vagyunk és néhány családi napon. Az elején nagyon szúrós volt a tekintete és rideg volt közömbös. Két hónap elteltével mikor elvittem randizni ott változott meg először. Kézen fogva sétáltunk, csókolóztunk... Ez így ment két hétig mikor találkoztunk. Két hét múlva egyik este felhívott telefonon 20 percig beszéltünk, sejtelmes volt a hangja, meghívtam magamhoz aludjon nálam, nemet mondott majd viszahivott h jönne még is :) Jól éreztem magam vele és a lényeg h szeretkeztünk de olyat h ilyen jó még soha nem volt vele.Másnap minden megváltozott, arcra puszi van stb... vissza zárkózott szerintem.
Itt tartunk most.
Mit tegyek?
Van ilyen Hölgyek?
Tartsak ki vagy lépjek le?
Fontos lenne tisztázni, hogy mitől zárkózott be újra.
Az irány, amit követtek jó, csak fontos lenne a kommunikáció is: megbeszélni a problémákat, jelezni a sérelmeket. Annak hiányában nem fog működni a dolog.
Szóval kérdezd meg nyíltan, hogy miért változott meg a viselkedése. Valószínűleg mondtál, vagy tettél valamit, ami neki rosszul esett és ebben a kötéltáncban minden végzetes lehet, ha nincs tisztázva egyértelműen.
Úgyhogy igenis randizzatok csak tovább, de beszéljetek is a problémákról!
És ne dolgozz annyit, látod, hiába mentél át rabszolga üzemmódba, a főnököd egyáltalán nem értékelte.
nem csaltam meg soha!
Őt soha nem kockáztatnám!
Szeretném visszahódítani még!
Lépj le vagy hagyd elmenni. Ideig, óráig húzhatod már csak a dolgot. Tipikus esete a hercegnő szindrómának: Rengeteg lány azt gondolja, hogy olyan egy párkapcsolat, amit a filmekben lát. Kitalálják a gondolatait, mindenki körülötte ugrándozik, a pénz a semmiből lesz, nehézségek nincsenek. Ezért gondolt egyet és 0 kommunikációval lelépett.
Éretlen egy kapcsolatra. Gondolj bele, hogy így, lényegében semmiben sem számíthatsz rá. Mi lenne, ha lebetegednél vagy kirúgnának? Még most sem képes melletted állni.
Egy értelmes, felnőtt ember, közli, hogy mi zavarja egy kapcsolatban. Nem az utolsó pillanatban és nem úgy, hogy lelép. Hanem kinyitja a kicsi száját és BESZÉL. Ha valaki erre képtelen, akkor egy normális párkapcsolatra is képtelen.
# 7: Nekem eléggé úgy tűnik, hogy elmondta, hogy mi a probléma: "a jövőnkről alkotott elképzelések nem közösek ezek nem az ő tervei".
És gyanítom, nem ez volt az első jelzése, csak sajnos a férfiak akkor fogják fel, mi a helyzet, amikor már ki vannak penderítve. Én közel 3 éven át próbáltam heti rendszerességgel megbeszélni az exemmel a problémáinkat, de szerinte nem volt semmi gond, minden jó volt úgy, ahogy volt. Akkor fogta fel, hogy komolyan gondoltam, amikor szakítottam. (Előtte már volt utolsó esély, utolsó utáni esély és utolsó utáni utáni esély is... a mai eszemmel már csak egy lenne.)
jódolgába nem tudja mit csináljon.
gondolom nem dolgozott, te tartottad el, de neki nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!