Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondja a volt párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja a volt párom, hogy hódítsam vissza. Nem tudom mi tévő legyek, össze vagyok zavarodva. Szerintetek? (Én vagyok a férfi, a párom hagyott el)

Figyelt kérdés

Nagy szerelemmel indult, egy év múlva eljegyzés, rá egy évre gyerek. Minden rendben ment voltak kisebb - nagyobb viták, de hol nincsenek.Az életünk nagyon szépen alakult, mentünk előre ahogyan egy normális párkapcsolatban lenni szokott. Kis fiúnk születése után minden megváltozott: nagyon sokat dolgoztam, hogy mindenünk meglegyen és a páromra maradt a háztartás és ami egy kis gyerek körül forog.... Szépen lassan kezdett el laposodni a kapcsolatunk, de én nem gondoltam soha h oda jutunk ahova jutunk. Feszültség, fáradtság .., és kin csattan ha valami nem koser, hát persze h a másikon(de itt nem kell minden napi veszekedésre gondolni, csak néha volt vita közöttünk!). Az utolsó két év így telt., de szeretetben. Egy nap be mentem dolgozni a főnököm le csökkentette a fizetésem nem kevéssel, munka után mentem az autómhoz és látom lezúzták de rendesen betétlapot meg nem hagytak ott persze. Ez a rossz nap után gondoltam este megiszok pár sört, párom tudtával persze. Haza érek kissé spiccesen erre úgy össze veszünk kis hülyeségen, hogy úgy dönt végleg elhagy mondván a jövőnkről alkotott elképzelések nem közösek ezek nem az ő tervei. Megjegyzem zárójelben h sosem bántanám meg józanul, Ő az életem értelme! Pár nap múlva össze pakolt és elköltözött a gyerekkel együtt (az én lakásomba laktunk) és haza költöztek a szüleihez a gyerekkori szobájában. Pár nap múlva találkoztunk tisztázni a dolgainkat. Azt mondta még se jelentené ki h végleg vége ad fél évet h tudjuk e rendezni közöttünk a dolgot. Teljesen összeomlottam, családnak vége lett, mi is csonka család lettünk.... Két hónapig így szeretlek úgy szeretlek volt mire össze szedtem magam egy kicsit. Rendes volt azt mondta ezt a két hónapot felejtsük el és kezdjük elölről a fél évet. Havonta vigyem el randizni egyszer és pár családi napot is tervezhetek havonta amit nem korlátozz mennyi... és ki derül mi lesz.Három hónapja szakítottunk és már egy randin túl vagyunk és néhány családi napon. Az elején nagyon szúrós volt a tekintete és rideg volt közömbös. Két hónap elteltével mikor elvittem randizni ott változott meg először. Kézen fogva sétáltunk, csókolóztunk... Ez így ment két hétig mikor találkoztunk. Két hét múlva egyik este felhívott telefonon 20 percig beszéltünk, sejtelmes volt a hangja, meghívtam magamhoz aludjon nálam, nemet mondott majd viszahivott h jönne még is :) Jól éreztem magam vele és a lényeg h szeretkeztünk de olyat h ilyen jó még soha nem volt vele.Másnap minden megváltozott, arcra puszi van stb... vissza zárkózott szerintem.

Itt tartunk most.

Mit tegyek?

Van ilyen Hölgyek?

Tartsak ki vagy lépjek le?

2017. febr. 2. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Bocs, de hogyha egyedül maradok otthon egy gyerekkel, a párom egész nap dolgozik, szinte semmi közös időnk nincs, kezd ellaposodni a kapcsolatunk, és még hazajön ittasan és veszekszik is, valahogy én nem érezném magam nagyon szerencsésnek... msárészt nem tudod a háttértörténetet, ki mondja, hogy a párja otthon akart feltétlenül maradni babázni, vagy ha mégis ezt akarta, azta párja nem támogatta?

Úgy bírom ezt a hozzáállást, légy marhára hálás hogya férfi eltart, de azért legyen kisgyerek is meg háztartás, és ha bármi bajod van, mit pofázol, miért nem dolgozol, örülj, hogy otthon "nyaralhatsz" még a gyerek mellett... ha nem a gyerek mellett vagy, akkor meg milyen borzalmas anya vagy...

2017. febr. 2. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:

ja szegény pasi gürizett, hogy ő otthon tudjon tespedni, lehet ám menni dolgozni, gyerek meg mehet bölcsibe.

egyszer ivott, na bumm, nem mindennap kocsmázott.

kisasszonyka meg mire kapta fel a vizet? nemtetszett a fizetés, amit hazahordott? vagy hogy egész nap otthon lehetett? és akkor kéreti magát, hát menjen amerre akar, na majd kinek kell egy gyerekkel? viszi az új pasit a régi gyerekszobába? én nem keresném, ha ennyire rossz neki, akkor lehet otthon lustálkodni tovább, gyerekkel persze foglalkozni, vinni ideoda, megvenni ami kell, ő meg le lenne tojva, mert úgy teperne, hogy felszedné a betont!

2017. febr. 2. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Az hogy te a gyereknevelést valami mellékes dolognak meg otthon tespedésnek tartod, ami alantasabb a munkával szemben sok mindent elárul a te neveltetésedről is...
2017. febr. 2. 21:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Márpedig van ilyen. Hiányzott neki a testiség, az összebújás stb. ezért eljött, szeretkeztetek egy jót de ez csak arra az egy napra szólt, nem kell belőle messzemenő következtetéseket levonni a továbbiakra nézve. A nők tudnak ilyet hidd el, saját tapasztalat. Mielőtt lepontoztok pont igy viselkedett egyik exem akkoriban. Egy kellemes vellness hétvége minden extrával, azt hittem már újra minden okés köztünk mivel semmi jele, hogy nem így lenne, erre másnaptól napokid a telefont se vette fel, se üzenet semmi.

Nálatok mondjuk mivel már gyerek stb. nem értem ezt a 6 hónapot. Mivel ez már komolyabb kapcsolat azért itt inkább le kellene ülni megbeszélni mi volt a jó, mi a rossz, min kéne változtatni. Azért rákérdeznék nincs-e valaki más a képben nála mert nekem ez a kezdjük előröl a 6 hónapot kicsit fura. Miért jobb neki a gyerekszobában a szüleinél? Nem esetleg jobban felszabadul a gyerektől, ott hagyja a szülőknek és van egy szabad délutánja,estéje? Persze nem biztos, csak fura nekem ebben a helyzetben, hogy a megbeszélés és megoldás helyett 6 hónapos randi próbák, havi néhány találkával. Nem-e két vasat tart a tűzben az asszonyka esetleg. De ezt csak ez a pár infó alapján írom amit a kérdésből tudok, vagyis lehet nincs igazam.

2018. márc. 13. 16:08
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 vagyok. Most latom hogy ez már több mint egy hónapos kérdés. Esetleg változás?
2018. márc. 13. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!