Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők lusták, vagy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők lusták, vagy miért várják el, hogy a férfi hódítsam meg őket?

Figyelt kérdés
Milyen sokszor lehet olvasni és hallani nőktől, hogy hódítson meg a férfi udvaroljon és társai. De miért... miért egy férfinek kell energiát befektetni jobban mint egy nőnek. Vagy mi ennek az oka?
2019. jún. 16. 11:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%
De bezzeg ha egy nő menne oda hozzád akkor meg az lenne a baj, mert elrontotta a “vadászás” örömét és mEgFoSzToTt a FéRfIaSsÁgOdTóL.
2019. jún. 16. 12:42
 12/35 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok lusta, szívesen vállalom, hogy meghódítok én egy férfit, udvarolok neki. Fizetem neki a kávét, vacsorát, aztán felmegyünk hozzám és megdugom. Utána szülhet ő és otthon maradhat évekig a gyerekkel, amíg én dolgozok és a fiatalabb, izmosabb szeretőmmel qrok. Így semennyi energiát nem kell befektetnie.
2019. jún. 16. 12:51
 13/35 anonim ***** válasza:
42%

Nem kell ezt olyan szigorúan venni.

Ha tetszel a nőnek, akkor szóba áll veled, ha olyan ember vagy mint amit elképzelt, akkor nincs szó hódításról.

Akkor minden alakul szépen lassan a maga módján.

2019. jún. 16. 12:56
 14/35 A kérdező kommentje:

Tök mindegy mit várnak el, mert ha igazi férfi lennél, nem érdekelne ki mit vár el, csak mennél a fejed után.

Hálát adok az Istennek hogy nem születtem igazi férfinak és legalább akkor van intelligenciám és tudok gondolkodni és következtetni és nem csak a fejem után megyek. Köszi a hozzászólást mert ezzel világossá vált sok minden

2019. jún. 16. 13:13
 15/35 A kérdező kommentje:
11. Nekem nem kell vadászás, nem vagyok én kan.... előző barátnőm ő jött oda hozzám és nagyon örültem neki
2019. jún. 16. 13:14
 16/35 anonim ***** válasza:
59%
Nők is szoktak kezdeményezni. Bár én eddig mindig belesültem. Szóval most inkább megvárom, amíg olyan férfi jön szembe, akinek tökei is vannak. Nem pedig az agyamat húzza.
2019. jún. 16. 13:22
 17/35 anonim ***** válasza:
94%

A munkáltatók lusták,vagy miért várják el,hogy ÉN keressek állást?Képzettnek kell lenni,piacképesnek és társai.Mire fel?Miért nem jönnek házhoz,hogy alkalmazhassanak?

Adj le az egódból,vagy érd be a közmunkával.

2019. jún. 16. 13:32
 18/35 anonim ***** válasza:
30%

"Így alakult az evolúció. Ilyen szerepek jutottak a férfinak-nőnek."

Akkor olyan viszonyoknak kellene uralkodniuk, mint az állatvilágban :D

2019. jún. 16. 13:32
 19/35 anonim ***** válasza:
91%

Ha akarsz valamit, akkor küzdj meg érte. A férfi nyilván akarja a nőt, ezért el kell érnie, hogy az amúgy közönbös nő is ezt érezze iránta, miközben ugye a nőnek nem érdeke, hogy pont ezt a férfit válassza.

Hogy képzeled ezt az egészet amúgy? Mert nekem a kérdésről ez a párbeszéd ugrott be:

férfi: érzéseket táplálok irántad

nő: értem, akkor ezennel megpróbálok mindent megtenni, hogy viszonozni tudjam az érzéseidet, annak ellenére, hogy milliónyi olyan férfi van, mint te, ráadásul nem is tettél rám túl nagy benyomást

férfi: jah, én is szóról szóra így gondoltam

Vagy azt hiszed, hogy a nők nem próbálják elcsábítani azokat a férfiakat, akik meg nekik tetszenek? Buta vagy? :D

2019. jún. 16. 13:42
 20/35 anonim ***** válasza:
13%
Legyenszíves keressen már meg egy ilyen feminista :D úgy megakarom nézni közelről is :D
2019. jún. 16. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!