Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők lusták, vagy miért várják el, hogy a férfi hódítsam meg őket?
Nem kell ezt olyan szigorúan venni.
Ha tetszel a nőnek, akkor szóba áll veled, ha olyan ember vagy mint amit elképzelt, akkor nincs szó hódításról.
Akkor minden alakul szépen lassan a maga módján.
Tök mindegy mit várnak el, mert ha igazi férfi lennél, nem érdekelne ki mit vár el, csak mennél a fejed után.
Hálát adok az Istennek hogy nem születtem igazi férfinak és legalább akkor van intelligenciám és tudok gondolkodni és következtetni és nem csak a fejem után megyek. Köszi a hozzászólást mert ezzel világossá vált sok minden
A munkáltatók lusták,vagy miért várják el,hogy ÉN keressek állást?Képzettnek kell lenni,piacképesnek és társai.Mire fel?Miért nem jönnek házhoz,hogy alkalmazhassanak?
Adj le az egódból,vagy érd be a közmunkával.
"Így alakult az evolúció. Ilyen szerepek jutottak a férfinak-nőnek."
Akkor olyan viszonyoknak kellene uralkodniuk, mint az állatvilágban :D
Ha akarsz valamit, akkor küzdj meg érte. A férfi nyilván akarja a nőt, ezért el kell érnie, hogy az amúgy közönbös nő is ezt érezze iránta, miközben ugye a nőnek nem érdeke, hogy pont ezt a férfit válassza.
Hogy képzeled ezt az egészet amúgy? Mert nekem a kérdésről ez a párbeszéd ugrott be:
férfi: érzéseket táplálok irántad
nő: értem, akkor ezennel megpróbálok mindent megtenni, hogy viszonozni tudjam az érzéseidet, annak ellenére, hogy milliónyi olyan férfi van, mint te, ráadásul nem is tettél rám túl nagy benyomást
férfi: jah, én is szóról szóra így gondoltam
Vagy azt hiszed, hogy a nők nem próbálják elcsábítani azokat a férfiakat, akik meg nekik tetszenek? Buta vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!