Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Különc, elvont gondolkodású,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különc, elvont gondolkodású, művészlélek emberek! Hol és hogyan találtátok meg a párotokat, lelki társatokat?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok. A legtöbb emberrel nem igazán találom meg a közös hangot, ám ha nagy ritkán hozzám hasonlókat ismerek meg, velük bármeddig el tudok beszélgetni anélkül, hogy gondolkodni kelljen, mi legyen a téma. Ilyen a legjobb barátom, ilyen volt az exem, de még inkább egy másik nő, akivel sajnos nem jött össze a párkapcsolat.

Úgy gondolom, olyan lánnyal tudnék jól kijönni, akiben hozzám hasonlóan van valami gyerekes spontaneitás, játékosság, kíváncsiság, érzékenység, ám mindehhez társul egy jó adag intellektualitás is. Mint Holden a Zabhegyezőből vagy Esti Kornél, csak lányban. :D Aki nem furán néz, ha random eszembe jut, hogy menjünk ki a Ligetbe, üljünk le a fűre, és olvassunk egymásnak verseket, hanem azt mondja: "induljunk!", majd másnap ő áll elő egy hasonló ötlettel. Aki nem gondolja, hogy a kényelem boldoggá tesz, ezért szívesen eljön velem sátorozni akkor is, ha kevésbé lesz kényelmes, mintha 4 csillagos hotelben bérelnénk szobát. Akinek nem a pénz és a karrier az elsődleges.

Ha valaki úgy érzi, hasonló a leírtakhoz, várom a tapasztalatait: hol és hogyan találta meg a lelki társát?

2019. jún. 15. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

Az utolsó mondjuk nagyon durva,

egyáltalán mit keres a művészlelkek közt?

Eléggé primitív, ahogy megnyílvánul.

Persze borravaló, a munkanélkülidből vagy a nyugdíjadból 56 évesen? ezt senki nem hiszi el neked, a traktoros fizetés meg tény, unokaöcsém is annyit keres klímás traktorban, az régen nem a szégyen munka, nem műveletlenek, 4 szakmája van és 20 évesen keres ennyit. Te mennyit kerestél ekkor?

Szerintem be sem tudná indítani ez a nagyonművész nagyonintelligens, csak nézne melyik gomb meg kulcs mi.

Pszichiátriára jelentkezz be.

Jóindulatból mondom. Indokolt!

2019. jún. 18. 20:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Ma este kaptam egy üzenetet valakitől ehhez a kérdéshez kapcsolódóan, de már nem találom, talán olyan balf.sz voltam, hogy kitöröltem, vagy nem tudom...

A névre csak nagyjából emlékszem, nem pontosan, úgyhogy kedves felhasználó, ha olvasod ezt, küldd el még egyszer az üzenetet, hogy válaszolni tudjak! :)

2019. jún. 18. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Meg keresem sajnos.
2019. jún. 25. 13:53
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Jártam hasonló művész típussal, akivel istenien el tudtam beszélgetni, azóta se mással ÍGY, de rá kellett jönnöm, h nem szeret (és aztán arra, h en sem őt, csak ragaszkodtam), pl több pénzt és időt áldozott a művészetre vagy a kocsijára, mint rám. Sokkal többet.

A férjem nem művész tîpus, de szeret, elfogad, bátorít, dicsér, kikérhetem a véleményét a művészetemről IS.

Ezt csak azért írtam, h ne zárkózz el, persze értelek.

Egyébként: tudakold ki, hol kajálnak az egyetemisták (festő szak, zenészek stb), könyvtár vagy könyvtár által szervezett előadások, művészellátó, parkban könyvet olvasva, fesztiválok, workshopok, művészmozik, színházak, romkocsmák, felolvasóest, alter zenei koncert, híres művész előadása, kiállítása, nyílt egyetemi előadások, mindentudás egyeteme, kirándulócsoportok vagy csak simán az utcán..... ha azt csinálod, amit szeretsz, előbb-utóbb belebotlasz valakibe mondjuk a könyvtárban:)

2019. jún. 25. 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Sajnos sehol. Pedig különösebben művészlélek sem vagyok, csak szeretem a zenét. Bár mindig kicsit különcnek éreztem magam. (32/F)
2019. jún. 25. 18:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ilyem férfit keresek mint Te, csak 25-30 között! De biztos vannak hozzám hasonló fiatalabb lányok is. A "gond" ezzel a típussal, hogy mivel -általában- halkabb szavúak, nehezebb észrevenni őket. Tök jó ötleteket adtak itt az előzőek, de még egy: nyitott szemmel kell járni. :)
2019. aug. 10. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem mondom meg.

Qrva jó sztori, szóval vagy írok egy novellát, vagy a sírba viszem. :)

2019. aug. 10. 15:18
 18/18 anonim ***** válasza:
88%
Együtt dolgozzunk,kiderült, hogy ő írt, (én festettem). Életem legszebb emlékeit vele éltem meg. 3 évig tartott. Aztán elhagytam, mert biztosabb kellet. Hozzá mentem máshoz, de végig hiányzott a férjemből, hogy nincs művész venája. Aztán most 17 évmúlva találkoztunk és onnan folytatodott, ahol abba maradt. A sorsát az ember nem tudja elkerülni, sem sürgetni senki.
2019. aug. 10. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!