Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfi kezdeményezhet egy nőnek? Miért nem lehet fordítva is?
Figyelt kérdés
Rengeteg csalódástól mentené meg a férfit ha nők is kezdeményeznének mert általában a férfiak jönnek ki rosszul a párkeresésben amúgy is. Miért nem csinálják azt a nők hogy aki tetszik nekik ahhoz odamennek beszélnek vele?2019. jún. 15. 17:54
11/22 anonim válasza:
"Megborulna az egyensúly"
Milyen egyensúly? :D
12/22 A kérdező kommentje:
Én ronda vagyok a férfi munkatársaim szerint ők öngyilkosak lennének ha így néznének ki. Nem a randira értem hanem hogy írjon facebookon vagy élőben ha lát akkor monja ki amit gondol..
2019. jún. 15. 18:35
13/22 A kérdező kommentje:
*mondja
2019. jún. 15. 18:35
14/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ismerek rámenős nőket én meg nem akarok több elutasítást belefáradtam..
2019. jún. 15. 18:37
15/22 anonim válasza:
Most igazából konkrétan tetszik egy lány? Vagy mindegy hogy ki az, csak kezdeményezzen?
16/22 anonim válasza:
" Miért nem csinálják azt a nők hogy aki tetszik nekik ahhoz odamennek beszélnek vele?"
Szokták :)
17/22 anonim válasza:
Én is kezdeményeztem már többször. Vissza is utasítottak... Úgyhogy legközelebb megvárom, hogy a férfi tegye meg inkább.
18/22 A kérdező kommentje:
Van olyan lány aki folyton bámul igazából csak elhaladok mellette minden nap mindig néz de nem mosolyog meg semmi csak néz..
2019. jún. 15. 18:58
19/22 anonim válasza:
Sokat számít a szemkontaktus felvétele. Azt tapasztalom, hogy férfiként lehet szemkontaktus felvételét alkalmazni, amire több nő viszont reagál.
Amúgy sze4r5intem is, jó lenne, ha a nők is jobban kezdeményeznének. Próba szerencse.
20/22 anonim válasza:
Nők is kezdeményeznek, viszont ritkábban, hiszen eleve több srác próbálkozik náluk. Ha előnytelen a külsőd ne társkeresőre menj, mert ott az eloszor külső alapján döntesz, utána nézed meg milyen a személyisége. Mindenkinél van egy külső elvárás, gondolom neked se mindegy, hogy egy 70 éves fogatlan, kopaszodó nővél légy párkapcsolatban. Fejleszd a kommunikációd, és ha olyan jó a belsod mint állítod, közös programok kapcsán lesz barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!